❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 474TL 🔥

r5 2600x 1.3v 4.0 ghz x120 ile kullanıyorum tam yükte yaz aylarında 60-65 dereceleri geçmiyor.

normal kullanımda oda sıcaklığı 29-30 dereceyken işlemci 35-45 arası geziyor.

dual fan yapmak için içerisinden metal parça çıkıyor. egzoz tarafına destek için fan takarsanız tam yükte 3-5 derece arası oynuyor.

lga1700 e olur mu

güzel fiyat 4 ısı borulular bu fiyatlara zor bulunuyor ama 7600xle 5700x için biraz sınırda kalır gibi
Hocam ısı borusu tek başına bir ürünün iyi olduğunu göstermez ürün gayet güzel fakat eski tip. Bakır ısı boruları direkt işlemci yüzeyine temas ediyor.

Hocam ısı borusu tek başına bir ürünün iyi olduğunu göstermez ürün gayet güzel fakat eski tip. Bakır ısı boruları direkt işlemci yüzeyine temas ediyor.
ben öyle bişi mi yazdım dedimki bu fiyata bulunması zor dedim tamamiyle bu etkiyor demedim ama önemli etkenlerden biri ve fp olarak alınabilinir ayrıca yazdığımı okursanız konu sahibinin dediği işlemcilerin sınır olduğunu üstünü soğutamicağını söyledim zaten burdan anlayabilirsiniz övmediğimi bu fiyata iyi olduğunu

ben öyle bişi mi yazdım dedimki bu fiyata bulunması zor dedim tamamiyle bu etkiyor demedim ama önemli etkenlerden biri ve fp olarak alınabilinir ayrıca yazdığımı okursanız konu sahibinin dediği işlemcilerin sınır olduğunu üstünü soğutamicağını söyledim zaten burdan anlayabilirsiniz övmediğimi bu fiyata iyi olduğunu

hocam "4 ısı borulular " dediğiniz kısım için yorum yaptım sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pek bir yorum yapmadım yani

Geri