LimonsuzSoda
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhabalar, başlıkta'da gördüğünüz gibi acaba sipay kullanılır mı tavsiye ediyormusunuz ?
Yani hesap açmak için bilgilerimi verebilirim yani bir sıkıntı olmaz umarım.Bu şekilde bir sürü elektronik ödeme şirketi çıkmaya başladı. Ben şahsen kampanyaları için para atıp kullanıyorum onun dışında günlük işlerim için paparayı kullanırdım
Ben kayıt oldum bir sorun yaşamadımYani hesap açmak için bilgilerimi verebilirim yani bir sıkıntı olmaz umarım.
bu konu hakkında bilginiz var mı hocamBen kayıt oldum bir sorun yaşamadım
Donanımhaber de konusu var oradan kullananların yorumlarına bakabilirsin :
![]()
Sipay [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
Referans kodu isteyene kod ?? 2c611e95 'nin bilgilendirmesi ile bu yeni ön ödemeli kartın Netflix kampanyasını gördüm uygulamada. Sanırım fiziki karforum.donanimhaber.com
Ben Netflix için her ay para atıp kullanıyorum. Sanırım verdiği hediye parayı sadece harcama yaparken kullanabiliyorsunsipay hesabı bende geçen oluşturdum hediye para veriyor ama nasıl kullanılıyor çözemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu konu hakkında bilginiz var mı hocam
harcama yaptım ama bana seçme şansı vermiyor nasıl oluyo çözemedimBen Netflix için her ay para atıp kullanıyorum. Sanırım verdiği hediye parayı sadece harcama yaparken kullanabiliyorsun
Seçme şansından kasıt nedir ? Mesela Netflix için 100TL ye kadar %60 para iadesi veriyor. 100TL lik netflix ödemesi yaparsan 60TL hesabına geri yatıyor. Bu parayı hesabına çekmene izin vermiyorsa tekrar ödeme yaparken kullanılıyor olması lazımharcama yaptım ama bana seçme şansı vermiyor nasıl oluyo çözemedim
çekmeye izin vermiyor ama nasıl kullanabileceğimi bilmiyorumSeçme şansından kasıt nedir ? Mesela Netflix için 100TL ye kadar %60 para iadesi veriyor. 100TL lik netflix ödemesi yaparsan 60TL hesabına geri yatıyor. Bu parayı hesabına çekmene izin vermiyorsa tekrar ödeme yaparken kullanılıyor olması lazım
Hesapta 50TL gözüküyorsa mesela n11 den 50TL lik alışveriş yapabilirsinçekmeye izin vermiyor ama nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum
nakit bakiye 0 toplam bakiye 10 diyor mesela ben bu 10 u istediğim herhangi bir yere kartımı girip harcıyabiliyorum yani doğru mudurHesapta 50TL gözüküyorsa mesela 50TL ile n11 den alışveriş yapabilirsin
evetnakit bakiye 0 toplam bakiye 10 diyor mesela ben bu 10 u istediğim herhangi bir yere kartımı girip harcıyabiliyorum yani doğru mudur
anladım hocam bilgi için teşekkürler.