Çözüldü✓ Bu Sisteme Kaç Watt Psu Lazım

Reaksiyon skoru
23
Ryzen 5 7500F
32 GB çift slot
RX 6800
A620M
1TB M2 SSD
FSP Hyper 80+ Pro 650W düşünüyorum yeter mi yoksa 700W modellere falan mı bakmam gerekiyor

Ryzen 5 7500F
32 GB çift slot
RX 6800
A620M
1TB M2 SSD
FSP Hyper 80+ Pro 650W düşünüyorum yeter mi yoksa 700W modellere falan mı bakmam gerekiyor
rx 6800 için yeterli olur 650w ileriye dönüklük isterseniz daha yüksek wattlı modellere bakabilirsiniz

Sana şöyle bir öneri, sistemine kaç W güç gerektiğini hesaplamak için şunları yap:
- "[ekran kartı adı] TDP" Google da arat
- "[işlemci adı] TDP" Google da arat
Üstteki iki değeri topladıktan sonra 200-300 ekle sisteminin en fazla ihtiyaç duyacağı güç yaklaşık olarak ortaya çıkıyor.

rx 6800 için yeterli olur 650w ileriye dönüklük isterseniz daha yüksek wattlı modellere bakabilirsiniz
ileride nvdia tarafına geçmeyi düşünüyorum 5000 serisi çıkınca sence ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir psu alman daha iyi olur.

FSP dışındaki markalara pek güvenmiyorum bu marka iyi bir marka mı?​

ileride nvdia tarafına geçmeyi düşünüyorum 5000 serisi çıkınca sence ne yapmalıyım

O marka iyi tabi ki de. Kaliteli bir ürün. GOLD sertifikalı 700w çok daha iyi değere sahip 300tl gibi bir farka değer.
Herhangi bir şüphe olmasın aklında. İyi bir ürün önerdim.

Sana şöyle bir öneri, sistemine kaç W güç gerektiğini hesaplamak için şunları yap:
- "[ekran kartı adı] TDP" Google da arat
- "[işlemci adı] TDP" Google da arat
Üstteki iki değeri topladıktan sonra 200-300 ekle sisteminin en fazla ihtiyaç duyacağı güç yaklaşık olarak ortaya çıkıyor.
615 civarı çıkıyor

markadan yana sorun yok saglam guvenılır bır marka bende 850w gen5 80+gold sertıfıkalı olan modelı war sorunsuz ve sessız bır sekılde calısıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri