Laptop Adaptörüm Çalışmıyor

fraudee

80+
Reaksiyon skoru
26
İyi günler dün sabah laptop adaptörümün prize taktığımda çıkan ses ve koku sonrasında prizin ve adaptörün çalışmadığını farkettim sizce adaptör tamir edilebilirmi ve biraz araştırma yaptıktan akım korumalı prizlere denk geldim böyle durumları önlemeye yarıyolarmış bu prizleri kullanmam halinde herhangi bir input delay gecikme lag gibi sorunlar yaşarmıyım bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi günler dün sabah laptop adaptörümün prize taktığımda çıkan ses ve koku sonrasında prizin ve adaptörün çalışmadığını farkettim sizce adaptör tamir edilebilirmi ve biraz araştırma yaptıktan akım korumalı prizlere denk geldim böyle durumları önlemeye yarıyolarmış bu prizleri kullanmam halinde herhangi bir input delay gecikme lag gibi sorunlar yaşarmıyım bilgilendirirseniz sevinirim.
Prizden kaynaklı input lag ile ilgili hiç bir konuyla karşılaşmadım.En azından Akım korumalı priz kullanılmasını her marka tavsiye ediyor. Adaptör tamiri yapılıyor herhangi bir elektronikçiye giderek tamir ettirebilirsin. Çok absürt bir problem yok ise eğer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,727
Üyeler
199,020
Son üye
RhoxdiesS

Geri