GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,897
powerboost kullanıyorum 7 8 aydır bı sıkıntı olmadı psu secse gumlerdıO psuyla o ekran kartı olmaz.
Olay yetip yetmemesi değil.
AMD kartlar psu seçiyor maalesef.
powerboost kullanıyorum 7 8 aydır bı sıkıntı olmadı psu secse gumlerdıO psuyla o ekran kartı olmaz.
Olay yetip yetmemesi değil.
AMD kartlar psu seçiyor maalesef.
Olay yetmemesi değil kasanın içindeki PSU bildiğin bomba, yarın birgün sistemi havaya uçurursun.ekran kartı 320 watt cekıyor ıslemcı 100 150 cekse yınede yeter
yukarıda arkadasa acıkladım powerboost kullanıyorum 7 8 aydır bi problem olmadıOlay yetmemesi değil kasanın içindeki PSU bildiğin bomba, yarın birgün sistemi havaya uçurursun.
valla tercih meselesi, 1050ti bile emanet etmem o psulara, 1-2kdan kaçılmamalı.powerboost kullanıyorum 7 8 aydır bı sıkıntı olmadı psu secse gumlerdıolmaz demeyın butce yoksa kullanılabılır
o kasayı yapacagına 2k ya gıtsın guzel bır psu alsın ayrıca fazla yuke bındrımessen zaten fazlasıyla yetıyor gumlemesı zorvalla tercih meselesi, 1050ti bile emanet etmem o psulara, 1-2kdan kaçılmamalı.
Çok mu kötü hocamvalla tercih meselesi, 1050ti bile emanet etmem o psulara, 1-2kdan kaçılmamalı.
xigmatek iyi midir hocam ona göre ssdyi düşüreyim maksimum bütçem 24kilk etapta ssd 500 kalsın psuyu xigmatek al, paran olunca ssd alırsın ama o psu 6700xt ile çok çile çekersin haberin olsun.
kasa yukseltmeyın 2k 2.5 k ya ıyı psular varxigmatek iyi midir hocam ona göre ssdyi düşüreyim maksimum bütçem 24k
iyidir alabilirsin.xigmatek iyi midir hocam ona göre ssdyi düşüreyim maksimum bütçem 24k
Benimde aynısı hacı9xigmatek iyi midir hocam ona göre ssdyi düşüreyim maksimum bütçem 24k
hocam bence kasada bi tık sıkıntı kasa artı psu daha pahalı gelir değiştirmek olmadı ssd yetmezse ileride 1tb ile değiştiririmkasa yukseltmeyın 2k 2.5 k ya ıyı psular var
kasayı alın psuyu degıstırmeden ekstra psu alın takınhocam bence kasada bi tık sıkıntı kasa artı psu daha pahalı gelir değiştirmek olmadı ssd yetmezse ileride 1tb ile değiştiririm
14100de ilerde bozulcak güçlü olanlar daha çabuk bozuluyoI5 14500f eklesek sorun olur mu acaba bu aralar sorunlu 14. Nesiller