Nasıl Teknik Direktör Olunur?

Reaksiyon skoru
148
Merhaba sevgili abilerim,ben 13 yaşındayım ve bir hedefim var:iyi bir teknik direktör olmak.

Peki bunun için ne ya da neler yapabilirim?

Merhaba sevgili abilerim,ben 13 yaşındayım ve bir hedefim var:iyi bir teknik direktör olmak.

Peki bunun için ne ya da neler yapabilirim?
sana kötü bir haberim var küçük kardeşim.....

Mesela beden eğitimi öğretmenliği bölümünde okursam eğer ki UEFA Lisans eğitimlerinde direkt C ya da B Lisanstan eğitim alabiliyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana kötü bir haberim var küçük kardeşim.....
Nedir abi 🙁

Mesela beden eğitimi öğretmenliği bölümünde okursam eğer ki UEFA Lisans eğitimlerinde direkt C ya da B Lisanstan eğitim alabiliyor muyum?

Nedir abi 🙁
Futbol siyasetin tekelinde. Eğer bir tanıdığın yoksa yükselmen zor. Belki iyi bir futbolcu olursan kariyerine teknik adam olarak devam edebilirsin. :peepokalp:

once futbolcu sonra emeklı olup teknık dırektor olabılıyorsun dıye bılıyorum

once futbolcu sonra emeklı olup teknık dırektor olabılıyorsun dıye bılıyorum
Olmasına olursun futbolculuktan sonrada iyi olup olmayacağın belli değil. Mesela Maradona süper oyuncuydu ancak berbat bi TD'di ayrıca yeteneği varsa futbol oynamadan da td olabilirsin.

öyle bir şey yok
Abi mesela beden eğitimi öğretmeni olup direkt UEFA B Lisans eğitiminden başlayabiliyor muyum?

Olmasına olursun futbolculuktan sonrada iyi olup olmayacağın belli değil. Mesela Maradona süper oyuncuydu ancak berbat bi TD'di ayrıca yeteneği varsa futbol oynamadan da td olabilirsin.
Aynen abi mesela Will Still adam sadece FM24 oynayarak td olmuş ben o videoyu gördükten sonra olmak istedim.Birde maaşları görünce kesin olmalıyım diye düşünüyorum.Ayrıca piyasada hali hazırda yerli iyi td olmadığı için belki fırsata çevirebilirim.

Ama abi ben kul hakkı yemek istemiyorum torpil bana göre değil 🥲
Maalesef bu ülkede işler torpille yürüyor , bunu düzeltecek sizler , bizler gibi gençleriz. Kalbin hep böyle temiz olsun :peepokalp:

Aynen abi mesela Will Still adam sadece FM24 oynayarak td olmuş ben o videoyu gördükten sonra olmak istedim.Birde maaşları görünce kesin olmalıyım diye düşünüyorum.Ayrıca piyasada hali hazırda yerli iyi td olmadığı için belki fırsata çevirebilirim.
Dendiği gibi futbol siyasetin tekelinde yükselme şansın çok zor tanıdığın yoksa.

Maalesef bu ülkede işler torpille yürüyor , bunu düzeltecek sizler , bizler gibi gençleriz. Kalbin hep böyle temiz olsun :peepokalp:
Teşekkürler abi ha birde kimse cevap vermedi de sana bir soru soracağım eğer beden eğitimi öğretmeni olursam direkt UEFA B Lisans'tan başlayabiliyor muyum?

Dendiği gibi futbol siyasetin tekelinde yükselme şansın çok zor tanıdığın yoksa.
Peki abi ama inşallah olabilirim.Ayrıca şu UEFA'nın seminerlerine ve eğitimlerine katılıp hepsini başarılı bir şekilde geçersem bence şansım artar.

Geri