Bilgisayar kasamda harddisk için yer yok

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
5
Belirttiğim gibi kasamda 1 ssd 1 3,5 inç HDD var bir adet daha 500 gb harddisk ekleyeceğim ama kasamda yer kalmadı harddisk ı kasanın herhangi bir yere koysam sorun olurmu veya bant ile sabitlesem sıkıntı çıkarmı cevaplar için şimdiden sağolun.

Valla hocam yıllardır bu şekil kullanıyorum bi sorun olmadı
IMG_20240828_135456.jpg

Dostum gördüğüm kadarıyla kullandığın diskleri kasana montelememişsin üst üste duruyor. Kasanda ssd vs harddisk için montaj vidalama konumları mevcut senden rican biraz araştırıp ssd ni ve hdd ni montajlaman. Diğer harddisk için direkt hareket etmeyecek şekilde bir yere sabitlersen bir sorun yaşamazsın.

Dostum gördüğüm kadarıyla kullandığın diskleri kasana montelememişsin üst üste duruyor. Kasanda ssd vs harddisk için montaj vidalama konumları mevcut senden rican biraz araştırıp ssd ni ve hdd ni montajlaman. Diğer harddisk için direkt hareket etmeyecek şekilde bir yere sabitlersen bir sorun yaşamazsın.
Kasanın arkasını önünü araştırdım ama mont elemek için yer bulamadım malesef.

Kasanın geniş çekilmiş bir fotoğrafını paylaşır mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinin

Valla

Bi videoda gördüm adam sabitlemessen sorun çıkar demişti ben ne olur ne olmaz bi bant ile bi yere sabitleyeyim genede sağolun 😂
Çok sarsılmadığı sürece oraya buraya vurmadığı sürece bir sıkıntı olmaz hocam sabit duruyorsa kazanız sabitlemenize de gerek yok ama siz genede garantiye alın benim gibi bırakmayın :D

Belirttiğim gibi kasamda 1 ssd 1 3,5 inç HDD var bir adet daha 500 gb harddisk ekleyeceğim ama kasamda yer kalmadı harddisk ı kasanın herhangi bir yere koysam sorun olurmu veya bant ile sabitlesem sıkıntı çıkarmı cevaplar için şimdiden sağolun.
hiçbirşey olmaz kasayı kıpırdatma yeter sata kabloları yerinden cıkmadıkca diske hasar gelmedikçe hiçbirşeycik olmaz boş bir alana çift taraflı bant ile sabitleyebilirsiniz

Dostum kasanda sabitleme için bir çok yer var.

717774-80b0a8f0b5c4a8deb1c5c448d9a89ad6.jpg

İşaretli bölümlere sabitleyebilirsin.

Senden ricam ssd montajlama videosu izlemen yeterli olur.

Alıntıyı görüntüle

Harddiski oraya sabitleme yer çalışıyorum fakat geniş oluyor birde gıda yerleri eşlesmiyor

Alıntıyı görüntüle

Oralar 2.5 luk değil mi hocam 3.5 arkadaştaki hdd sanırım sağ üste hdd yuvası var oraya olması lzm

Geri