Şöyle bir sorun var ben 22 bin nakit kalanı taksitle alacagım burada coklu kart özelligi yoko fiyatlara 7700xt li sistem var https://www.gaming.gen.tr/urun/3386...12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
gamişng gende peşin fiyatına 6 taksit kampanyası vardı hatırladığım kadarıyla hala duruyorsa işinizi görürmüŞöyle bir sorun var ben 22 bin nakit kalanı taksitle alacagım burada coklu kart özelligi yok
Taksit yapmaz diye biliyorum. O kartla da tek çeker. Yani öyle yapacağına kartının limiti yetmiyorsa elindeki parayı da karta yatırıp tek çekim ürünü al. Attığım sistemi al geç. Kaliteli parçalı sistem.Şöyle bir sorun var ben 22 bin nakit kalanı taksitle alacagım burada coklu kart özelligi yok
Görür ama şunu demek istiyorum vadesi önemli degil örnegin 30 bin 20 bini nakit olacak kalan 10 taksitlendiricem ama sitede böyle biriey yapamıyoruzgamişng gende peşin fiyatına 6 taksit kampanyası vardı hatırladığım kadarıyla hala duruyorsa işinizi görürmü
Biraz konfigre edicem fakat monitör vs herşeyi topladıgımda 45 bine yakın geliyor ve bu çok aşıyor beni acaba laptopa yönelsem 4060 lı bana daha cazip gelicek 2 k olmasın şimdi 35 bin ödemek var 45 bin ödemek var 20 binede çook güzel faiz çakacaklar toplam 50-60 olacak hiç gerek yok teşekkür ederim ben fiyat ğerformans laptopa yönelicem önerecegin varsa açıgım önerineTaksit yapmaz diye biliyorum. O kartla da tek çeker. Yani öyle yapacağına kartının limiti yetmiyorsa elindeki parayı da karta yatırıp tek çekim ürünü al. Attığım sistemi al geç. Kaliteli parçalı sistem.
![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Laptop la bu sistemi kıyaslama yapamayız maalesef. Bunu zorda olsa alırsan ileride iyi ki almışım dersin devamlı.Görür ama şunu demek istiyorum vadesi önemli degil örnegin 30 bin 20 bini nakit olacak kalan 10 taksitlendiricem ama sitede böyle biriey yapamıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz konfigre edicem fakat monitör vs herşeyi topladıgımda 45 bine yakın geliyor ve bu çok aşıyor beni acaba laptopa yönelsem 4060 lı bana daha cazip gelicek 2 k olmasın şimdi 35 bin ödemek var 45 bin ödemek var 20 binede çook güzel faiz çakacaklar toplam 50-60 olacak hiç gerek yok teşekkür ederim ben fiyat ğerformans laptopa yönelicem önerecegin varsa açıgım önerine
Attıgınız sistem 2k performanslı olur mu ?Laptop la bu sistemi kıyaslama yapamayız maalesef. Bunu zorda olsa alırsan ileride iyi ki almışım dersin devamlı.
Ve coklu ödeme yöntemi gerekliAttıgınız sistem 2k performanslı olur mu ?
Evet 2k da performanslı kullanırsın. 2k monitör almanı öneririm. 1080p düşük kalır.Attıgınız sistem 2k performanslı olur mu ?
tabii ki 2 k alıcam teşekkürlerEvet 2k da performanslı kullanırsın. 2k monitör almanı öneririm. 1080p düşük kalır.
bir şey sorucam powercloor marka ekran kartları iyi mi? ?Evet 2k da performanslı kullanırsın. 2k monitör almanı öneririm. 1080p düşük kalır.
Fena değil. İyi denebilir.bir şey sorucam powercloor marka ekran kartları iyi mi? ?
alınır mı? ?Fena değil. İyi denebilir.
Hangi kart 7600xt mi ? Sistem fiyatı ne kadar ?alınır mı? ?