Yardım 48K HP victus aldım, sizce doğru karar mı?

iki laptopta üzmez seni ama depolama olarak msi daha iyi laptoplarda grafik kartları kac watt o önemli onu goremedim bilgilerde ne kadar watt yuksek olursa okdr iyi tahminimce aynıdır zaten

iki laptopta üzmez seni ama depolama olarak msi daha iyi laptoplarda grafik kartları kac watt o önemli onu goremedim bilgilerde ne kadar watt yuksek olursa okdr iyi tahminimce aynıdır zaten

Hocam Victuslar 120 Watt, araştırma yaptım 110 Watt sonrası FPS de değişiklik olmuyor, testlerini falan izledim. Çok kararsız kaldım bi de mecburiyetten alıyorum, değmeyen bir şeye para vermek istemiyorum. Victus işlemci olarak daha iyi, MSI giriş modeller genelde dandik oluyor ama bu dandik mi bilmiyorum.

msi daha iyidir bence

Hocam bilmiyorum inan kafam çok karışık, işlemci olarak victus baya iyi ama, i9 13. Nesilden iyiydi puanları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim 😊🙏Evet hocam hu modeli aldım 48 bine. Ben aldıktan sonra 52 bin oldu. İşlemci olarak baya üstün sanırım.

Arkadaşlar merhaba, uzun bir arayış sonucunda ve günlerce kararsız bir şekilde geçirdikten sonra HP Victus Rtx 4070 olan bir laptop aldım, aldığım fiyat 48K.

52K MSI ın bir modeli var sizce iade edip almalı mıyım?

Benim aldığım Victus

MSI Katana 17

Msi katana giriş segment bir ürün ve kötü alınmaz. Victusta giriş segment 40 bin ve üstüne önermem. 50k para veriyorsun şahsen kaliteli olmasını tercih ederim. Teknik olarak iyi gözükmesi laptopu iyi yapmıyor. Hp victusta da işlemci limiti var. Performansı bi tık daha düşük oluyor diğerlerinden

Msi katana giriş segment bir ürün ve kötü alınmaz. Victusta giriş segment 40 bin ve üstüne önermem. 50k para veriyorsun şahsen kaliteli olmasını tercih ederim. Teknik olarak iyi gözükmesi laptopu iyi yapmıyor. Hp victusta da işlemci limiti var. Performansı bi tık daha düşük oluyor diğerlerinden

Anladım işlemci limiti olması kötüymüş, hocam ben 48 bine aldım, 50 bine kadar var mı önereceğiniz model. Gerçekten çok baktım ve tam bulamadım. Acer predator Neo 16 istiyordum ama o da bütçe aşıyor. 57-58 bin falan.

Anladım işlemci limiti olması kötüymüş, hocam ben 48 bine aldım, 50 bine kadar var mı önereceğiniz model. Gerçekten çok baktım ve tam bulamadım. Acer predator Neo 16 istiyordum ama o da bütçe aşıyor. 57-58 bin falan.
kaç taksitle aldın. Hepsiburadada faizsiz 12 taksit var. Bu sayede bütçe artırabilirsin

Msi katana victusdan kat kat iyidir bu belli olan bir şey fakat vector modelleri nasıl peki?

kaç taksitle aldın. Hepsiburadada faizsiz 12 taksit var. Bu sayede bütçe artırabilirsin

Ben 6 taksit ile aldım ama Hepsiburada ziraat kartına taksit yapmıyor sanırım bende de o var.

Msi katana victusdan kat kat iyidir bu belli olan bir şey fakat vector modelleri nasıl peki?
Vector derken hocam anlamadım.

Bi de MSI 105 Watt değere sahipmiş. 105 watt ile 120 watt arası FPS farkı oluyordu.

Son düzenleme:
Üstadım indirimdeyken bunu aldım aldığım fiyat 40200 TL peşin fiyatına 12 taksit.

İçinden çıkan Ram ve ssd yi 2000 TL ye sattım.

Üstüne 64 GB Ram(32x2) ve 2 Tb Ssd aldım yine peşin fiyatına 12 taksit. Aldığım fiyat 10500 TL.

Sonuç itibariyle ; 40200-2000+10500=48700 TL ye
64 GB Ram 2 Tb Ssd Rtx 4070 Amd Ryzen 7 7840HS li laptopum oldu.
En güzel yanı da peşin fiyatına 12 taksit ile ödemek.

Üstadım indirimdeyken bunu aldım aldığım fiyat 40200 TL peşin fiyatına 12 taksit.

Üstüne 64 GB Ram(32x2) ve 2 Tb Ssd aldım yine peşin fiyatına 12 taksit. Aldığım fiyat 10500 TL.

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Şu an fiyatı 45 bin olmuş. Ben de 48 bine aldım. İşlemci olarak daha iyi sadece başka farkı yok sanırım. İade edip MSI almayı düşünüyordum ama 105 watt olduğu için vazgeçtim. Sanırım alınabilecek en iyisi Acer predator Neo 16. Onun da fiyatı fazla ve taksit yok.

Bi de Asus tuf a15 baktım onda da kronik sorunlar varmış sanırım.

Ya da Acer nitro 16 falan mı baksam?

Performans olarak düşmeden, şu parasını hak ediyor dediğiniz bir model varsa, önerirseniz çok sevinirim. Kafam allak bullak oldu. Aldığım Victus değmez mi sizce? 48k ya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,080
Üyeler
184,882
Son üye
bauho
Geri