Kasa: DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus mid-Tower / Anakart: MSI A520M-A Pro AMD A520.
Arkadaşlar kasamın üst kısmına ek fan almayı düşünüyorum, önceliğim fan sesi çok rahatsız edici olmamasıdır. Önerileriniz nelerdir?
Kusura bakmayın geç dönüş yaptım. Birkaç sorum olacak öncelikle kullanıcı mısınız eğer kullanıcıysanız memnun musunuz fan sesi çok fazla mı? Benim pek anladığım bir durum değil ama izlediğim videolara göre anakart üzerinden pin girişi oluyormuş rgb için öyle bir durum var mı? Ve neden 2 adet takılıyor dediniz izlediğim videolarda 3 adet takıldığını görmüştüm bu fan için değil tabi. Son olarakta güç kaynağına takılan kablo yanında geliyor mu? TeşekkürlerKasanın üstü 2 adet destekliyor.![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
kasan çünkü 6 adet fan destekliyor ve 4 tanesi zaten takılıKusura bakmayın geç dönüş yaptım. Birkaç sorum olacak öncelikle kullanıcı mısınız eğer kullanıcıysanız memnun musunuz fan sesi çok fazla mı? Benim pek anladığım bir durum değil ama izlediğim videolara göre anakart üzerinden pin girişi oluyormuş rgb için öyle bir durum var mı? Ve neden 2 adet takılıyor dediniz izlediğim videolarda 3 adet takıldığını görmüştüm bu fan için değil tabi. Son olarakta güç kaynağına takılan kablo yanında geliyor mu? Teşekkürler
aynı kasa bendede var fanları hiç kullanmadığım için bilmiyorumAnladım çok teşekkür ederim hocam. Diğer sorular hakkında bilginiz var mı acaba