- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,972
Bina koridoruna takmak için harekete duyarlı kayıtta sorun yaşatmayacak bir kamera istiyorum Tapo modelleri eski kaydın üstüne yazıyor buluta kaydetmede varsa 10/10 olur ama modeller vs o kadar karışık ki doğru ve güvenilir bilgi bulamıyorum xiaomide uygulamadan izleme için abonelik satın alımı gerekiyormuş kullanan yakınım olmadığı için bu konudada kesin bilgi bulamadım arasında kaldığım modelleri linkliyorum fazla ama 3-4 tanesi aynı zaten kullanıp memnun olduğunuz ürün listede varsa artı ve eksileriyle yazarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Her ay abonelik olayı doğru değilse yorumlara bakarak kıyaslayacağım tercih edebilirim
www.n11.com
1080p olduğu için kayıt devamlılığı açısından daha cezbedici ama eski model
www.n11.com
2k ama 3mp böyle durumlarda 1080 daha mantıklı oluyormuş 64gb hafıza kartı dahil
www.n11.com
Aynısının siyahı
www.n11.com
Öncekilerle aynı hafıza kartı farklı
www.n11.com
360 olmaması doğru yere konumlandırıldığında sorun değil ancak güç konusu sorun çıkarıyor
www.n11.com
Her ay abonelik olayı doğru değilse yorumlara bakarak kıyaslayacağım tercih edebilirim

Xiaomi Smart Camera C200 360° Full HD 1080P 2023 Akıllı Kamera Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Smart Camera C200 360° Full HD 1080P 2023 Akıllı Kamera en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
1080p olduğu için kayıt devamlılığı açısından daha cezbedici ama eski model

TP-Link Tapo C200 Wi-Fi Full HD 1080P Pan/Tilt Ev Güvenlik Kamerası Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link Tapo C200 Wi-Fi Full HD 1080P Pan/Tilt Ev Güvenlik Kamerası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
2k ama 3mp böyle durumlarda 1080 daha mantıklı oluyormuş 64gb hafıza kartı dahil

TP-Link Tapo C210 Wi-Fi Güvenlik Kamerası + 64 BG Micro SD Kart Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link Tapo C210 Wi-Fi Güvenlik Kamerası + 64 BG Micro SD Kart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Aynısının siyahı

TP-Link Tapo C211 2K 3 MP Wi-Fi Kamera + Kioxia Exceria 64 GB Micro SDXC Hafıza Kartı Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link Tapo C211 2K 3 MP Wi-Fi Kamera + Kioxia Exceria 64 GB Micro SDXC Hafıza Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Öncekilerle aynı hafıza kartı farklı

Güvenlik Kamerası - Kamera Sistemleri - n11
Güvenlik Kamerası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güvenlik Kamerası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
360 olmaması doğru yere konumlandırıldığında sorun değil ancak güç konusu sorun çıkarıyor

TP-Link Tapo C310 Dış Mekan Wi-Fi Güvenlik Kamerası Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link Tapo C310 Dış Mekan Wi-Fi Güvenlik Kamerası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleme: