Zorla gittim cezanın mı ne arkadaşlar zorladı bedava tamamen zaman kaybıKimin konserine gittin de böyle düşünüyorsun ?
beğenmediysen bi daha gitmezsinZorla gittim cezanın mı ne arkadaşlar zorladı bedava tamamen zaman kaybı
Gitmiyom ztnbeğenmediysen bi daha gitmezsin
Senin yaş kaç?Boş iş gibi ergen kaynıyor bedava olan konsere de aynı para verenler hepten ayrı zaten internete düşecek bir ton insan kaynıyor ergen ergen dans ediyorlar kesinlikle boş iş.
18Nadiren gidiliyorsa boş değil. Farklı bir hissiyatı var o ortamın. Nadirden kastım 2-3 ayda 1 gitmek. Ben hayatımda iki konsere gittim biri Fatma Turgut diğeri Dedublüman'dı. İkisi de gayet hoş konserlerdi. Dans edenler her zaman olur. Dans etmek bana da anlamsız geliyor ama edenlere laf etmek pek mantıklı değil. Seveni var sevmeyeni var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin yaş kaç?
Lvbel C5 gibi bir konsere gidersen evet boşa para ödemiş olursun.Boş iş gibi ergen kaynıyor bedava olan konsere de aynı para verenler hepten ayrı zaten internete düşecek bir ton insan kaynıyor ergen ergen dans ediyorlar kesinlikle boş iş.
Hepsi boşLvbel C5 gibi bir konsere gidersen evet boşa para ödemiş olursun.
Kendimde hiç gitmedim gitmeyede ihtiyaç duymadım banada boş geliyor bu şeyler gidene bir şey diyemem ama sosyal medyada görüyorum Lvbel C5 gibi saçma isimlerin konserine gidiyor adam şarkı bile söylemiyorHepsi boş
Adam zaten gitmiş konsere daha önceİnsanların eğlencesine, konserlere laf atanlar genelde o ortama giremedikleri için sinirli ve ağır asosyal oluyorlar. Oranın havasını nereden bileceksiniz şarkıları bile bilmenize gerek yok amacın arkadaslarinla eğlenmek.
Para israfıBoş iş gibi ergen kaynıyor bedava olan konsere de aynı para verenler hepten ayrı zaten internete düşecek bir ton insan kaynıyor ergen ergen dans ediyorlar kesinlikle boş iş.