Wİ-FI ŞİFREMİ KAYBETTİM

Themaven

80+
Reaksiyon skoru
14
sağlayıcım milenicom, internet şifremi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım ve bana modemimi sıfırlamamı söyledi. modem sıfırlandıktan sonra arkasındaki şifreyle giriş yapmaya çalıştım ama sürekli hata veriyor ( eski şifremi de denedim ) yaklaşık 5 defa müşteri hizmetlerini armama rağmen her seferinde beni teknik servise aktarıyor ve telefon üstüme kapanıyor . birileri yardım etsin internet paketim bitmek üzereeee

sağlayıcım milenicom, internet şifremi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım ve bana modemimi sıfırlamamı söyledi. modem sıfırlandıktan sonra arkasındaki şifreyle giriş yapmaya çalıştım ama sürekli hata veriyor ( eski şifremi de denedim ) yaklaşık 5 defa müşteri hizmetlerini armama rağmen her seferinde beni teknik servise aktarıyor ve telefon üstüme kapanıyor . birileri yardım etsin internet paketim bitmek üzereeee
wifi şifresini değiştirmek istiyorsan neden millenicomu arıyorsun modem arayüzüne girip değiştirebilirsin modemin arkasındaki hangi şifreyi giriyorsun?

modemi sıfırlayamadın yüksek ihtimal
sıfırlama işlemi kapat aç değil 10-20 saniye arası o kücük noktaya basman gerekiyor biliyorsun dimi
arkadaki şifre hata veriyorsa ya sıfırlayamadın ya da yanlıs yazıyorsun

wifi şifresini değiştirmek istiyorsan neden millenicomu arıyorsun modem arayüzüne girip değiştirebilirsin modemin arkasındaki hangi şifreyi giri
yaw cahilik etim araştırmadan aradım . direk değiştirme şansım yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemi sıfırlayamadın yüksek ihtimal
sıfırlama işlemi kapat aç değil 10-20 saniye arası o kücük noktaya basman gerekiyor biliyorsun dimi
arkadaki şifre hata veriyorsa ya sıfırlayamadın ya da yanlıs yazıyorsun
arkdaki düğmeye iğne ile 15 saniye bastırmrdım wife nin adı bile değişti

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-09-02 saat 15.46.18_baa1c42a.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-02 saat 15.46.18_baa1c42a.jpg
    44.9 KB · Hit: 64
tam olarak modemini arkasını yakından çekip atar mısın?
bu arada o kullanıcı adı şifre modem arayüzüne erişmen için wifi şifresi değil o.

evet herşeyi aynı şekilde 3 farklı cihazdan en az 5 defa denedim
tam olarak modemini arkasını yakından çekip atar mısın?
bu arada o kullanıcı adı şifre modem arayüzüne erişmen için wifi şifresi değil o.

evet dediğiniz gibi yapıp modem arayüzüne girip wifi şifresini değiştirebilirsin.
bu arada internete erişemezseniz modem kurulumu yapmanız gerek.

evet dediğiniz gibi yapıp modem arayüzüne girip wifi şifresini değiştirebilirsin.
bu arada internete erişemezseniz modem kurulumu yapmanız gerek.
internet çekiyo

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-09-02 saat 15.53.59_17626038.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-02 saat 15.53.59_17626038.jpg
    128.8 KB · Hit: 48

internet çekiyo
wifi şifresi wlan security kısmında yazıyor onu gireceksin küçük büyük harflere dikkat et eğer şifreni değiştirmek istiyorsan dediğim gibi modem arayüzüne wifi şifreni değiştirebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,317
Üyeler
187,486
Son üye
Maisyh
Geri