Vo4ka
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Epic games te şu an rdr 2 600 lira yaz sonu indirimiyle beraber https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2
lınkı tahmınmı edıyok
cok saol ya![]()
Epic Games Rdr2
For those who think it's easier to annoy you than to Google 'Epic games rdr2' themselves.letmegooglethat.com
Oynamayanların yerinde olmak isterdim sıfırdan şöyle bir oyunu yeni duygularla oynamak
450 ye felan dusuyor ama bıda dusermı bılmemben alıcam ben pc aldım 2 ay önce eskiden hep görür oynamak isterdim yarından sonra alıp oynicam
Hocam ben 300 saat oynadım oyun 50 saatte bitebilen bir oyun 3 4 kez bitirdim ballar gibi oynanırBen onlardan birisiyim, malum kişiyle alakalı ağır bir spoiler yediğim için başlamadım, başlayasım gelmedi. Zaten anlaşılıyordur ne olduğu. Sence ona rağmen oynanır mı ne diyosun hocam?
Hocam ben 300 saat oynadım oyun 50 saatte bitebilen bir oyun 3 4 kez bitirdim ballar gibi oynanır
ediyor o son yerde duygulanmadım bıle bılmeden oynasam duygulanırdımO spoiler çok etkiliyor mu oynanışı onu merak ediyorum. Eğer ediyosa sonu bildiğin şeyi yapası gelmiyor insanın. Çevredeki insanların o durumun çok etkilemediği konusunda yorumları oldu ama bilmiyorum.