Öneri DDR3 Ekran Kartı Önerisi

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
Bütçe
3000
Hocalarım sa.
seneye yeni bir pc alıcam. ama beni 1 yıl idare etmesi için eski ddr3 lü sistemimi kullanıcam. 1500-2000 TL arası 1050 Ti almayı düşünüyorum.
İşlemci-İ3 4170 3.70Ghz
Anakart h81 m-p33
Güç kaynağı 350W
Hocalarım bu sisteme uygun bir ekran kartı lazım. Valo oynarım max. Şimdiden saolun:peepokalp: Bütçe 3000 e kadar çıkabilirim.

1660 super alabilirsin

Hocam psu yu değiştirin sıkıntı çıkarabilir ekstradan işlemciyi yükseltin darboğaz yaşarsınız ve önerim 1050ti a çok para vermek yerine RX 470-RX570 almanız.

hocam doğrudur sitem baya kötü.
Aslında kötü değil 2016 yılında kullanmıştım. Yani evet çok bir şey beklememek lazım sonuçta 2 çekirdek işlemci fakat o zamanlar 1050Ti o işlemciye takılacak en güçlü karttı. Ucuzundan çözüp alabilirsiniz.

sendeki sistem bende olsa ilk psu alırdım sonra ekran kartı sonra işlemci 2 yıl fln kullanırdım

Aslında kötü değil 2016 yılında kullanmıştım. Yani evet çok bir şey beklememek lazım sonuçta 2 çekirdek işlemci fakat o zamanlar 1050Ti o işlemciye takılacak en güçlü karttı. Ucuzundan çözüp alabilirsiniz.
sendeki sistem bende olsa ilk psu alırdım sonra ekran kartı sonra işlemci 2 yıl fln kullanırdım
Hocam psu yu değiştirin sıkıntı çıkarabilir ekstradan işlemciyi yükseltin darboğaz yaşarsınız ve önerim 1050ti a çok para vermek yerine RX 470-RX570 almanız.
hocam o zaman 1050Ti alıp güç kaynağı yükseltmek daha mı mantıklı

hocam o zaman 1050Ti alıp güç kaynağı yükseltmek daha mı mantıklı
Evet, bu şekilde bir upgrade çok güzel olur. Tabii yerinizde olsam bu altyapıya hiç yatırım yapmam fakat bir şey diyemiyorum. Paranızı biriktirip x99 set falan dizebilirsiniz.

Evet, bu şekilde bir upgrade çok güzel olur. Tabii yerinizde olsam bu altyapıya hiç yatırım yapmam fakat bir şey diyemiyorum. Paranızı biriktirip x99 set falan dizebilirsiniz.
seneye kadar para biriktirim 4060 Ti sstem fln düşünüyorum. saolun hocam bu arada

seneye 5060 çıkar hocam

Geri