Ekran Kartı Önerisi 2.el veya Sıfır

İşlemci Anakartim en son desteklediği en iyi işlemci anakarta göre onun için hem anakart ve işlemciyi değiştirmem gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu Düşünmüştüm ama Oynadığım oyunlar Online tarzı oyunlar olduğu için input lag çok olur diye pek girmedim
hocam deneme paketi var deneme paketi alıp deneyin hoşunuza giderse ultimate alırsınız sonrada kesinlikle pc yi elden çıkarıp yeni pc

hocam deneme paketi var deneme paketi alıp deneyin hoşunuza giderse ultimate alırsınız sonrada kesinlikle pc yi elden çıkarıp yeni pc
Deneme paketi ile denedim hocam ama pek beğenmedim internerimde 50 mps dowland alabiliyordu ama online oyunlarda pek beğenmedim

Selamünaleyküm Öncelikle PC için sizlerden bir öneri almak istiyorum yardımcı olmanizi istiyorum sistemimi aşağıya yazıyorum
MSI Gt 730 4Gb DDR 3
4+4=8Gb Ram
ASRock Pro BTC 2.0 h81 anakart
İ7 4790
Hadron 600 w PSU

Benim anakartim PCI express 2.0 olduğu için ve tam verim almam için ekran kartimi Değiştirmek istiyorum şuna kullandigim ekran kartı berbat olduğu için i7 4790 yanına 2500-3500 TL arası 2.el yada Sıfır ekran kartı onerebilirmisiniz Teşekür ederim
Bu sisteme para yatırma.
Hele hele Rx570 ve 580'e hiç bulaşma.

1.5 yıldan fazladır RX580 8GB kullanıyorum. Çoğu oyunda bana yetiyor ama maalesef aldığım günden beri çökme sorunları asla bitmedi. Mining'siz bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.

1.5 yıldan fazladır RX580 8GB kullanıyorum. Çoğu oyunda bana yetiyor ama maalesef aldığım günden beri çökme sorunları asla bitmedi. Mining'siz bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.
Bu sorundan dolayı bend epwk güvenemedim satabilirsem sistemi satmaya caliscam yada gtx 1650 süper veya rx 5500 xt bulmaya çalışacağım

Bu sorundan dolayı bend epwk güvenemedim satabilirsem sistemi satmaya caliscam yada gtx 1650 süper veya rx 5500 xt bulmaya çalışacağım
Şahsen artık kamyonla kapıma AMD ekran kartı doldursalar ve bedava olsa, karşıma ailemi alsalar rehin tutsalar bile asla kullanmam. Sorun üstüne sorun. Birini çözdüm diyorsun diğeri çıkıyor. Mining'cileri Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim. Piyasanın düştüğü hale bak. İnsanlar 2. elde bile ekran kartı alamıyor güvenip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakartı iyi değil. Ayrıca attığın ram sıkıntılı. Kendisi sahibinden'de baksa ve kendine yakın yerlerde görüşerek alsa daha sağlıklı alışveriş olur. Ayrıca N11'i kesinlikle önermiyorum.

Selamünaleyküm Öncelikle PC için sizlerden bir öneri almak istiyorum yardımcı olmanizi istiyorum sistemimi aşağıya yazıyorum
MSI Gt 730 4Gb DDR 3
4+4=8Gb Ram
ASRock Pro BTC 2.0 h81 anakart
İ7 4790
Hadron 600 w PSU

Benim anakartim PCI express 2.0 olduğu için ve tam verim almam için ekran kartimi Değiştirmek istiyorum şuna kullandigim ekran kartı berbat olduğu için i7 4790 yanına 2500-3500 TL arası 2.el yada Sıfır ekran kartı onerebilirmisiniz Teşekür ederim
Hocam Gtx 1080 alabilirsiniz o fiyata. En iyisi MSI Gaming X Plus modelidir.

Kartlar 2 fanlı olsun ki kasanıza sığsın.
Sisteminizi uçuracak ve en az 7 kat hızlandıracak kartlar bunlar. Şahsen hala kullanıyorum.

Anakart çok kotuymus. Gtx 1660 super bile fazla o sisteme.

Son düzenleme:
bence psuyu adam etmeden gpu falan alma , arkadaşa yeni pc önermeyin bende biliyorum niyetiniz güzel ama ihtiyaç yoksa değiştirmemeli

Bence 5500xt veya 1660 vs gibi kart alıp hem bu yılı idare edersin bu 1 yıl sürecinde de para biriktirir ve aldığın bu ekran kartını 2. ele koyup satarsın. Mevcut kasanıda ucuza ver kurtul kolay satılmaz çünkü. Birde Bilgisayar parçalarını birden alma süren var zaten bu 1 yıl içinde ucuza gördüğünü kap eğer sıfır almak istemiyorsun donanım arşivinin 2.el pc toplama videolarını izle güçlü bir psu varsa rtx 3080 10k ya alırsın canavar gibi ekran kartı git 4k da oyna.

Geri