Ekran Kartı Önerisi 2.el veya Sıfır

Furkan53

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamünaleyküm Öncelikle PC için sizlerden bir öneri almak istiyorum yardımcı olmanizi istiyorum sistemimi aşağıya yazıyorum
MSI Gt 730 4Gb DDR 3
4+4=8Gb Ram
ASRock Pro BTC 2.0 h81 anakart
İ7 4790
Hadron 600 w PSU

Benim anakartim PCI express 2.0 olduğu için ve tam verim almam için ekran kartimi Değiştirmek istiyorum şuna kullandigim ekran kartı berbat olduğu için i7 4790 yanına 2500-3500 TL arası 2.el yada Sıfır ekran kartı onerebilirmisiniz Teşekür ederim

Hocam lütfen yanlış anlamayın, tamamen samimiyet ve içtenlikle söylüyorum. Bu sisteme hiç para harcamayın, gidin para biriktirin kendinize ileride yeni bir bilgisayar toplayın.

rx580 ideal gibi
Mining li çok kart var sence alınması mantiklimi Ben rx 5500 xt veya gtx 1650 süper düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam lütfen yanlış anlamayın, tamamen samimiyet ve içtenlikle söylüyorum. Bu sisteme hiç para harcamayın, gidin para biriktirin kendinize ileride yeni bir bilgisayar toplayın.
Satabilirsem satmayı düşünüyorum hocam ama kimse almaz bu sistemi Ben LoL ve Valo tarzı oyunlar oynadığım için Bana ideal ekran kartı lazim

Çok da iyi bir ekran kartı bakma dostum, darboğaz yapar. Sistemi değiştirme vaktin gelmiş.

2. el rx570/580 bakılabilir imkan varsa işlemci upgradesi yap oynadığın oyunlar işlemci bazlı oyunlar

Bence bekleyin hocam zaten çok fazla bir performans artışı göremessiniz. Paranızı biriktirmeye bakın. Alacaksınız da RX 580 olabilir. Bence paranızı biriktirip bunu satarsınz ve yeni bir sistem daha iyi olur ama idare etsin diyorsanız rx 580 alabilirsinişz. İşlemciyide r5 3600 bakabilirsiniz isterseniz.

Selamünaleyküm Öncelikle PC için sizlerden bir öneri almak istiyorum yardımcı olmanizi istiyorum sistemimi aşağıya yazıyorum
MSI Gt 730 4Gb DDR 3
4+4=8Gb Ram
ASRock Pro BTC 2.0 h81 anakart
İ7 4790
Hadron 600 w PSU

Benim anakartim PCI express 2.0 olduğu için ve tam verim almam için ekran kartimi Değiştirmek istiyorum şuna kullandigim ekran kartı berbat olduğu için i7 4790 yanına 2500-3500 TL arası 2.el yada Sıfır ekran kartı onerebilirmisiniz Teşekür ederim
hocam sisteme gram para yatırma g force now ultimate paketi al rtx 4080 veriyor para harcamaya deymez

2. el rx570/580 bakılabilir imkan varsa işlemci upgradesi yap oynadığın oyunlar işlemci bazlı oyunlar
İşlemci Anakartim en son desteklediği en iyi işlemci anakarta göre onun için hem anakart ve işlemciyi değiştirmem gerekiyor

hocam sisteme gram para yatırma g force now ultimate paketi al rtx 4080 veriyor para harcamaya deymez
Bunu Düşünmüştüm ama Oynadığım oyunlar Online tarzı oyunlar olduğu için input lag çok olur diye pek girmedim

Mining li çok kart var sence alınması mantiklimi Ben rx 5500 xt veya gtx 1650 süper düşünüyorum

Satabilirsem satmayı düşünüyorum hocam ama kimse almaz bu sistemi Ben LoL ve Valo tarzı oyunlar oynadığım için Bana ideal ekran kartı lazim
Bu sistemi satamazsınız hocam. Siz acele etmeyin, doğru zamanı bekleyin ve biraz sabredin. Daha sonra kendinize yeni bilgisayar alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,599
Üyeler
186,352
Son üye
hsjdbdj
Geri