Boksta burun kırılma ihtilami nedir?

İhtimali mi? Burun diye bir şey kalmıyor ki adamlarda (veya kadınlarda), sünger gibi oluyor zaten :)

Arkadaşın profesyonel bokstan bahsettiğini varsayarak yazdım, Muhammed Ali nin görselini koyan adam sokak dövüşü için sormuyordur herhalde. Sırf bu yüzden çoğu boksör burun kemiğini aldırıyor.

Gittiğiniz yere ve size bağlı olarak çok düşük. Gerçekten dikkat ediyorsanız, gittiğiniz yer de düzgünse %2 falan denilebilir. Gardınız iyiyse, kafa hareketleriniz, dodge mekanikleriniz falan yeterince iyiyse %99 kırılmaz.
Profesyonelde kırılma ihtimali yüksekmidir

Jack, aç bir boks müsabakası izle, hatta Busenaz ları filan izle, bu tarz sorularla biraz trollüyorsun gibi hissetmeye başladım.

Kesin diyebiliriz kırılmaz ise yamuluyor zaten.

Profesyonelde kırılma ihtimali yüksekmidir
Profesyonelde yüksek ihtimalle kırılır. Direkt olarak yüzünüze hedef alıyorlar çünkü, ama çenenize vurup nakavt edebilmek yerine neden acı çektirmek için burnuna vurur bir insan bilmiyorum, belki kroşe atarken falan istemeden gelebilir.
Kesinlikle kırılmaz, yada kesinlikle kırılır diyemeyiz. Bu size bağlı, ve görmeden hiç bir şey diyemeyiz. Gardınız iyiyse, kafa hareketleriniz refleksleriniz, hızınız yeterince iyiyse kolay kolay kıramazlar.

Geri