gayet iyi kulaklık ben kullanıyorum 5 yıl gitti alabilirsin 7.1 ve titreşimde var gayet iyi kulaklıkGamepower kizaru almayı düşünüyorum kullanan varsa fikir verebilirmi veya başka kulaklık mı almalıyım
Peki h2002d ile h2002p arasındaki fark nedir hocamttps://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2002p-rgb-7.1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Teşşekkürlergayet iyi kulaklık ben kullanıyorum 5 yıl gitti alabilirsin 7.1 ve titreşimde var gayet iyi kulaklık
H2002p daha iyi d Alınmaz ses kartı filan yokmuş diye biliyorum p daha iyi olur bende düşünüyorum almayıPeki h2002d ile h2002p arasındaki fark nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşşekkürler
Pc in iyi ise ses kartına gerek yokki zaten ama pc in kötü ise p daha iyi olur benceH2002p daha iyi d Alınmaz ses kartı filan yokmuş diye biliyorum p daha iyi olur bende düşünüyorum almayı
Yinede p öneririm daha üst modelPc in iyi ise ses kartına gerek yokki zaten ama pc in kötü ise p daha iyi olur bence