google a yazarsan bir suru kaynak bulabilirsin kendineNasıl biraz açar mısın ?
yabanci kaynaklara bakabilirsin fiver gibi yerlerde para karsiligi edit cevirmenlik falan yapabilirsin blog acip oraya reklam verdirirsin suan aklima gelenler bunlarİnternette düzgün bilgi bulamadım , anket uygulamaları var onlarda neredeyse hiç kazandırmıyor.
gıdıpte ınstadan gordugun e kıtapla sunu sunu yapın e tıcaret kralısınız dıyen adamlar degılde sahsen benım en mantıklı buldugum youtubeden saat tamamlayıp ıyı para kazanmak daha once yapılmamıs guzel bır ıcerık bulundugu zaman cogu sekılde tutuyoİnternet üzerinden legal şekilde para kazanmak mümkün mü ?
mümkün ise nasıl yapılır ?
youtubeden short attım ilk video 10k izlendi digerleri 30-40 arası izlendigıdıpte ınstadan gordugun e kıtapla sunu sunu yapın e tıcaret kralısınız dıyen adamlar degılde sahsen benım en mantıklı buldugum youtubeden saat tamamlayıp ıyı para kazanmak daha once yapılmamıs guzel bır ıcerık bulundugu zaman cogu sekılde tutuyo
hocam 1 vıdeo tuttu dıye ya da bır vıdeo tutmadı dıye karaları baglıcaksan hıc gırmeyoutubeden short attım ilk video 10k izlendi digerleri 30-40 arası izlendi
okurken 100x boş geçtiSweet bonanza @🃏JOKER🃏