Yardım 🟠KOORUI 27E6QC 2K Monitör Ayağı Problemi🟠

Reaksiyon skoru
6,764
Monitörü dün teslim aldım İlk izlenim harika renk tonları vs aşırı iyi begendim ürünü fakat ayağı çok dandik mouse'yi hareket ettirince monitör'de sallanıyor yarın birgün bu şekilde düşerse sizce hatalı taraf benmi olurum yoksa KOORUI'mi çünkü aşırı dandik malzemesi ayağın

Son düzenleme:
Monitörü dün teslim aldım İlk izlenim harika renk tonları vs aşırı iyi begendim ürünü fakat ayağı çok dandik mouse'yi hareket ettirince monitör'de sallanıyor yarın birgün bu şekilde düşerse sizce hatalı taraf benmi olurum yoksa KOORUI'mi çünkü aşırı dandik malzemesi ayağın
Sen olursun gibi geliyor bana hocam.

genelde o tip ayaklar pek sallanmaz o kadar mı kötü ? Benim aoc de de aynı tip ayak var ama benim masa deli dehşet sallanıyor düzgün masam olsa sallanmaz gibi. Beni asıl korkutan şu tip ayak tasarımı

Malzeme ful plastik ve kaliteli plastik hissi vermiyor hocam

kesınlık boyle ıse bır monıtor tutucu almak lazım mazallah casperın ayakları gıbı olup monıtoru kırmasın arkadas

Ucuz bir fp ürün sonuçta. Ne kadar ekmek o kadar köfte olmuş :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

casperinkiler korkunç bir şey yav allah düşmanıma vermesin :kekw:
valla bende soyle bı ayak alsam varmı fp bıtane

Merhaba tepki süresi nasıl ? Ghosting var mı ?

bu monitörü ben kullanıyorum hocam masayı sallıyorum en ufak hareket etmiyor monitör bana göre o kadar sağlam iç yapısıda metal zaten bu link attığın ayağın 6 vida tutuyor orta kısımda

bu monitörü ben kullanıyorum hocam masayı sallıyorum en ufak hareket etmiyor monitör bana göre o kadar sağlam iç yapısıda metal zaten bu link attığın ayağın 6 vida tutuyor orta kısımda
Bu kaliteli zaten benzer ayaklı monitör vardı bende fakat şuanki curved olanın ayağı dandik :)

Merhaba tepki süresi nasıl ? Ghosting var mı ?
Test etmedim ghostingi fakat etsem de oyunda göremeyeceğim için o ghostingi problem değil benim için ışık sızması vs yok onu test ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varsa vesa destegı monıtor tutucu alabılırsın
Amazondan zamanında markasını unuttum almıştım çok uyguna çift monitör tutucu sattım keşke satmasaydim diyorum ya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,671
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri