R5 3600 OVERCLOCK

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
423
Arkadaşlar R5 3600 işlemcim var overclock yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz

Gta 5 en yüksek ayarlarda benchmark yaptığımda 72 dereceyi geçmedi
Dostum stok soğutucu ile oc yapılmaz. Yaparsın ama 90 derecelerde gezer ve sadece oyunda. Renderi açtığında sistem kapanır. Soğutucu alman lazım OC için.

Dostum stok soğutucu ile oc yapılmaz. Yaparsın ama 90 derecelerde gezer ve sadece oyunda. Renderi açtığında sistem kapanır. Soğutucu alman lazım OC için.
Bu arada oc hakkında bir bilgim yok fakat ryzen masterda mhz görünce direk bi 4.2 yapayım dedim ve böyle oldu
1595624014119.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maksimum 95 yazıyor fakat her saniyesinde takip ettim ve en fazla 68 gördüm bide 4.4 yaptım fakat öyle yapınca pc res attı ve ryzen master stabil olmadığı hakkında uyarı verdi

Bu arada oc hakkında bir bilgim yok fakat ryzen masterda mhz görünce direk bi 4.2 yapayım dedim ve böyle oldu Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maksimum 95 yazıyor fakat her saniyesinde takip ettim ve en fazla 68 gördüm bide 4.4 yaptım fakat öyle yapınca PC res attı ve ryzen master stabil olmadığı hakkında uyarı verdi
CPU Voltage var onu 1.22 yap.
4.4 dene tekrar

Aga nasıl böyle yaa benim soğutucu varken 4ghz'de 1.2V ile occtde 77 dereceleri görüyor. :)
@RevDeisDou

Geri