Öyle olsun olmasın. 4.4 GHz stok soğutucu için imkansız bir değer. Ya soğutucusu var ya da test çok iyi değil.Sendeki 2020 olmayan modeldir. Arada silikon farklılıkları var. Daha fazla voltaja ihtiyaç duyuyor 2019 modeli.
stock soğutucu var gerçekten aida 64 yüklü kaç dakikalık bir test yapayımÖyle olsun olmasın. 4.4 GHz stok soğutucu için imkansız bir değer. Ya soğutucusu var ya da test çok iyi değil.
AİDA64 indir.
Onu geç de la stok soğutucu ile 4 GHz'de 77 derece görüyormuş, ben 4 GHz yaptığımda 100 derece görüyorumÖyle olsun olmasın. 4.4 GHz stok soğutucu için imkansız bir değer. Ya soğutucusu var ya da test çok iyi değil.
AİDA64 indir.
Yapalım diyorum:Onu geç de la stok soğutucu ile 4 GHz'de 77 derece görüyormuş, ben 4 GHz yaptığımda 100 derece görüyorum. Voltaj ayarlaması falan yapalım bi' ara.
10 dakka kapanmazsa yeterstock soğutucu var gerçekten aida 64 yüklü kaç dakikalık bir test yapayım
Yapalım diyorum:
İşim var yağğ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dakka kapanmazsa yeter
Onu RAM overclock'u sorunca söylüyorum, voltaj şeysini sormadın hiçYapalım diyorum:
İşim var yağğ
1.3 dene voltajıReyiz 1 saniye olsa olmaz mı [emoji23][emoji23] anında res attı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.3 dene voltajı
Dostum dayanmıyorHardware failure detected test stopped dedi 30 saniye testin ardından
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum dayanmıyor![]()
Hocam 4ghzdeyken sizce ne kadar voltaj verilmeli ?Onu RAM overclock'u sorunca söylüyorum, voltaj şeysini sormadın hiç. Yaparız yarın falan.
reis sakın stok soğutucu ile oc yapma bak manyak olursun. Ben stok ayarlarda ısınıyor diye 3.8 ghz e sabitledimArkadaşlar R5 3600 işlemcim var overclock yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz