i_not_burak
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
modifiye parçalar uyar. aliexpress yada temudan bakabilirsin.Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
reis plastik grenaj üzerinde ufak tefek çizikler var bunlar için ne kullanmak gerek? boya üzerinde sadece,derinlik yok. Leke gibi ama çıkmıyor yıkayınca.modifiye parçalar uyar. aliexpress yada temudan bakabilirsin.
bu mesajı okuyan arkadaşlar mt-125 almayın lütfen yedek parçaları işte böyle sorunlu.
En yakın yetkili yamaha servisine gidip sipariş verebilirsin. Ben vidasına kadar oradan orijinal olarak sipariş veriyorum. Bildiğin önemsiz grenaj vidasını bile parça koduyla sipariş verebiliyorsun.Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
Pasta cila yaptırmayı deneyin eğer tırnağa takılacak kadar derin değilse.reis plastik grenaj üzerinde ufak tefek çizikler var bunlar için ne kullanmak gerek? boya üzerinde sadece,derinlik yok. Leke gibi ama çıkmıyor yıkayınca.
pasta yaptırabilirsin soner.reis plastik grenaj üzerinde ufak tefek çizikler var bunlar için ne kullanmak gerek? boya üzerinde sadece,derinlik yok. Leke gibi ama çıkmıyor yıkayınca.
kaç model motor vites kolu fiyatına bak 2. eldenorjınalı pahalıdır https://www.motosikletyedekparca.co...s-kolu-1209533290.html?sort=p.model&order=ASC buna bakabılırsın sıte guvenılırmı bılmem
valla baktım sahıbındene yokkaç model motor vites kolu fiyatına bak 2. elden
yeni kasa alınır da eski kasalar sıkıntı.
2014 yılında piyasaya çıktı mt 125 yanlış hatırlamıyorsam. yedek parça bulundurma zorunluluğu da motorda 10 yıl. sonrası muamma. yurtdışından gelir mi gelmez mi hala üretimde mi. o da sıkıntı.
çok zor bulunur. hatta çoğu parçası da türkiyede yok.valla baktım sahıbındene yok
parca piyasası olsa ucuzlasa varya 125 lık sınıfını yerçok zor bulunur. hatta çoğu parçası da türkiyede yok.
zaten çıktığında da çok tercih edilmiyordu şu an iyice yok oldu piyasadan ondan dolayı ve yukarda bahsettiğim sebeblerden yedek parça sıkıntısı var.
yine bulmuşsun sen
yeni kasalar var artık.parca piyasası olsa ucuzlasa varya 125 lık sınıfını yer
150 k cıvarı olsa mıllet rs 200 veya sr 250 lı yerıne alıryeni kasalar var artık.
onlarda sorun yok. 125'lik sınıfını o fiyat bandında pek yiyebileceğini sanmıyorum açıkçası. bana göre bu motor ederinden 50 /70 bin bandında daha ucuz olması lazım ama fiyat bu
Alıntıyı görüntüle
bajaj ve türevlerinin ağacına mum diker. RİP deriz geçeriz. ama yapmıyorlar işte. yamaha türkiyenin satış politikası avrupa'da en kötü türkiyede işliyor.150 k cıvarı olsa mıllet rs 200 veya sr 250 lı yerıne alır