Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum

Reaksiyon skoru
6
Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
modifiye parçalar uyar. aliexpress yada temudan bakabilirsin.

bu mesajı okuyan arkadaşlar mt-125 almayın lütfen yedek parçaları işte böyle sorunlu.

modifiye parçalar uyar. aliexpress yada temudan bakabilirsin.

bu mesajı okuyan arkadaşlar mt-125 almayın lütfen yedek parçaları işte böyle sorunlu.
reis plastik grenaj üzerinde ufak tefek çizikler var bunlar için ne kullanmak gerek? boya üzerinde sadece,derinlik yok. Leke gibi ama çıkmıyor yıkayınca.

En yakın yetkili yamaha servisine gidip sipariş verebilirsin. Ben vidasına kadar oradan orijinal olarak sipariş veriyorum. Bildiğin önemsiz grenaj vidasını bile parça koduyla sipariş verebiliyorsun.
reis plastik grenaj üzerinde ufak tefek çizikler var bunlar için ne kullanmak gerek? boya üzerinde sadece,derinlik yok. Leke gibi ama çıkmıyor yıkayınca.
Pasta cila yaptırmayı deneyin eğer tırnağa takılacak kadar derin değilse.

pasta yaptırabilirsin soner.

pastadan sonra birde cila çektirebilirsin.

çok titiz isen seramik bazlı ürünler kullanabilirsin yıkarken.

orjınalı pahalıdır https://www.motosikletyedekparca.co...s-kolu-1209533290.html?sort=p.model&order=ASC buna bakabılırsın sıte guvenılırmı bılmem
kaç model motor vites kolu fiyatına bak 2. elden :D

yeni kasa alınır da eski kasalar sıkıntı.

2014 yılında piyasaya çıktı mt 125 yanlış hatırlamıyorsam. yedek parça bulundurma zorunluluğu da motorda 10 yıl. sonrası muamma. yurtdışından gelir mi gelmez mi hala üretimde mi. o da sıkıntı.

kaç model motor vites kolu fiyatına bak 2. elden :D

yeni kasa alınır da eski kasalar sıkıntı.

2014 yılında piyasaya çıktı mt 125 yanlış hatırlamıyorsam. yedek parça bulundurma zorunluluğu da motorda 10 yıl. sonrası muamma. yurtdışından gelir mi gelmez mi hala üretimde mi. o da sıkıntı.
valla baktım sahıbındene yok

valla baktım sahıbındene yok
çok zor bulunur. hatta çoğu parçası da türkiyede yok.

zaten çıktığında da çok tercih edilmiyordu şu an iyice yok oldu piyasadan ondan dolayı ve yukarda bahsettiğim sebeblerden yedek parça sıkıntısı var.

yine bulmuşsun sen

çok zor bulunur. hatta çoğu parçası da türkiyede yok.

zaten çıktığında da çok tercih edilmiyordu şu an iyice yok oldu piyasadan ondan dolayı ve yukarda bahsettiğim sebeblerden yedek parça sıkıntısı var.

yine bulmuşsun sen
parca piyasası olsa ucuzlasa varya 125 lık sınıfını yer

parca piyasası olsa ucuzlasa varya 125 lık sınıfını yer
yeni kasalar var artık.

onlarda sorun yok. 125'lik sınıfını o fiyat bandında pek yiyebileceğini sanmıyorum açıkçası. bana göre bu motor ederinden 50 /70 bin bandında daha ucuz olması lazım ama fiyat bu

1726325914694.png

150 k cıvarı olsa mıllet rs 200 veya sr 250 lı yerıne alır
bajaj ve türevlerinin ağacına mum diker. RİP deriz geçeriz. ama yapmıyorlar işte. yamaha türkiyenin satış politikası avrupa'da en kötü türkiyede işliyor.

daha geçen seneye kadar arıyorduk yüzümüze bakmıyorlardı. ben yılların yamahacısıyım bu yaşıma kadar 8 tane yamaha motorum oldu 3 kawasakim.

beni bile kaybettiler düşün. yamahayı satıp kawasakiye geçtim.

açgözlü takılmaya devam etsinler. aksesuar dayatıp satış yaptığı günleri galericilere akın akın motor sattıkları son kullanıcının yüzüne bakmadıkları günleri acı hatırlayacaklar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RİP yamaha.

2015 'te sıfır bayiden çıkarmıştım. artık üstüne para verseler yamahaya binmem bunu da konuya not düşeyim :D

1726326238167.png

Geri