Öneri Motor ne önerirsiniz

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
A1 ehliyetle kullanılabilir olması hızlı kalkması uzun yol gidebilmesi ( 200 km ye kadar gitse yeter ful depoda ) bu özellikleri arıyorum birde vites göstergesi olabilir bunun için bütçem 100 - 150 arası daha fazla hiç arttiramam o yüzden arttır demeyin ns 125 tvs 125 vs buldum ne önerirsiniz

A1 ehliyetle kullanılabilir olması hızlı kalkması uzun yol gidebilmesi ( 200 km ye kadar gitse yeter ) bu özellikleri arıyorum birde vites göstergesi olabilir bunun için bütçem 100 - 150 arası daha fazla hiç arttiramam o yüzden arttır demeyin ns 125 tvs 125 vs buldum ne önerirsiniz
tvs 125 önermem bu fiyatlara o daha düşük bütçe motoru artık buralarda 69kya sıfır alınabiliiyor nakit ile arkadaşın dediği motoru alabilirsiniz biraz havalı dursun güzel olsun derseniz benelli 125s bakabilirsiniz ama ns125 daha mantıklı olabilir

tvs 125 önermem bu fiyatlara o daha düşük bütçe motoru artık buralarda 69kya sıfır alınabiliiyor nakit ile arkadaşın dediği motoru alabilirsiniz biraz havalı dursun güzel olsun derseniz benelli 125s bakabilirsiniz ama ns125 daha mantıklı olabilir
benellı alınmaz marka ıtalyadan cıne gectı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ABS de onu sikmiyormu hocam aslında anı yapinca ucmasmiyim

benellı alınmaz marka ıtalyadan cıne gectı
doğru diyosunuz ama halen diğer çinlilere hintlierin çoğundan iyi bi seçenek diye düşünüyorum en azından azda olsa italyan kalitesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,583
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri