Gurkanpiro
80+ Platinum
bilmiyorum maalesef ayrı konu acınNasıl lastik önerirsiniz hocam ozaman yeni olarak ns 125 ten bahsediyorum bu arada
bilmiyorum maalesef ayrı konu acınNasıl lastik önerirsiniz hocam ozaman yeni olarak ns 125 ten bahsediyorum bu arada
Sticker varmı hocam aklınızdabilmiyorum maalesef ayrı konu acın
Çin? Kdkwjska Hint mali onlar neysecın oneren bı kral daha
benellı hıntmı kankam benellıyı cınlıler satın almamısmıydı jksdfhjksdfhjkfhjkdÇin? Kdkwjska Hint mali onlar neyse
O araya kaynamış kusura bakma benim önerim zaten tvs veya bajajbenellı hıntmı kankam benellıyı cınlıler satın almamısmıydı jksdfhjksdfhjkfhjkd
he tamam sorun degıl alınıyorsa bajaj tvsde cbs var ılk baslarda sorun olabılırO araya kaynamış kusura bakma benim önerim zaten tvs veya bajaj
Hocam drift l nasi beni hiç kesmedi ama size sorayım dedimhe tamam sorun degıl alınıyorsa bajaj tvsde cbs var ılk baslarda sorun olabılır
Abs fren sıkarken diskin kitlenmesini engelliyor.Hocam bu ABS ne oluyor cbs yi biliyorumda
Gereksiz bir motor Ns125'in yanında ikinci el Ybr yada Cb125F te bakabilirsin aslında.Hocam drift l nasi beni hiç kesmedi ama size sorayım dedim
Hocam ns 125 tvs ile aradaki fiyata degermiAbs fren sıkarken diskin kitlenmesini engelliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gereksiz bir motor Ns125'in yanında ikinci el Ybr yada Cb125F te bakabilirsin aslında.
Abs gibi bir nimet var servis ağı nispeten daha iyi (TVS ye kötü demiyorum ama bajaj daha iyi benim gözümde)Hocam ns 125 tvs ile aradaki fiyata degermi
Tamamdır hocam ns 125 Alicam sanırım nasıl modifiye ederim bunu sticker vs lastikleri değiştirmeye gerek varmı bideAbs gibi bir nimet var servis ağı nispeten daha iyi (TVS ye kötü demiyorum ama bajaj daha iyi benim gözümde)
Şansın varsa eğer ikinci el Japon bak derim ancak gidip R125 Mt125 yada Cbr125 falan bakma parçasını bulamazsın Ybr,Cb125f tarzı japonlara bak derim bakıcaksan.
Lastikleri değiştir derim lastik önerisi yapamam ama Fabrikasyon lastikler dandik oluyor.Tamamdır hocam ns 125 Alicam sanırım nasıl modifiye ederim bunu sticker vs lastikleri değiştirmeye gerek varmı bide
Satmayı düşünmüyorum hocam hicbi koşulda netim yaniLastikleri değiştir derim lastik önerisi yapamam ama Fabrikasyon lastikler dandik oluyor.
Sticker işine bence girişme şimdilik derim satarken falan sana zorluk çıkarabilir.