Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,843
O zaman ilk işin Tank Pad almak olsun. Alttaki gibi bir sticker bakabilirsin mesela.Satmayı düşünmüyorum hocam hicbi koşulda netim yani
O zaman ilk işin Tank Pad almak olsun. Alttaki gibi bir sticker bakabilirsin mesela.Satmayı düşünmüyorum hocam hicbi koşulda netim yani
Sibop kapakları var öyle zamanında bende kullandım bisikletimdeHocam bide lastik dönünce ışık oluyor ya onlar nasıl oluyor bilginiz varmı ışıkta biliyorsanız her yerine motorun onerirmisiniz yani ful modifiyeli
Hocam bunu sağa sola mi yapistiriyoz bu yakıt deposunun oraya böyle yazı normal güzel olmazmi most vanted falan şöyle meselaO zaman ilk işin Tank Pad almak olsun. Alttaki gibi bir sticker bakabilirsin mesela.
Nerden bulurum hocam o ışıkları birde bu jant şeridi tam olduğunu nerden anlicamSibop kapakları var öyle zamanında bende kullandım bisikletimde![]()
https://www.trendyol.com/redline-gr...YEjY5dmnkmDFNEfNqe6RjLIKpnMOoWqcwVIz-YXsX8kj9
Şöyle jant şeridi bakabilirsin.
ilk sorun için evet genelde deponun sağ ve soluna yapıştırıyorlar ayrıca yazı falanda yapıştırabilirsin biraz Npc stickerlarından kaçın derim hard core rider tarzı piyasa onlarla dolu biraz özgün bi tasarım yaparsın.Hocam bunu sağa sola mi yapistiriyoz bu yakıt deposunun oraya böyle yazı normal güzel olmazmi most vanted falan şöyle mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden bulurum hocam o ışıkları birde bu jant şeridi tam olduğunu nerden anlicam
Işıklar için ne dersiniz hocam birde kendi kafamdaki bı yazıyı ne bilim mesela ismimi yazdirabilirmiyim sticker olarakilk sorun için evet genelde deponun sağ ve soluna yapıştırıyorlar ayrıca yazı falanda yapıştırabilirsin biraz Npc stickerlarından kaçın derim hard core rider tarzı piyasa onlarla dolu biraz özgün bi tasarım yaparsın.
ikinci sorun içinse onu satıcıya sor derim pek bir şey diyemiyorum bende.
Yazdırabilirsinde neresi yapar eder bilemem Işıklar konusunda sağ sol sinyalleri led yapabilirsin paraya kıyıp ön far'ı milletin gözünü almayacak şekilde iyi bi ustaya yaptırıp mercekli far taktırabilirsin yada xenon far taktırabilirsin. (tabi bunlar uçuk noktalar sağlam masraf çıkartır özellikle ön far olayı)Işıklar için ne dersiniz hocam birde kendi kafamdaki bı yazıyı ne bilim mesela ismimi yazdirabilirmiyim sticker olarak
Hocam lastik ışıklarından bahsediyordumYazdırabilirsinde neresi yapar eder bilemem Işıklar konusunda sağ sol sinyalleri led yapabilirsin paraya kıyıp ön far'ı milletin gözünü almayacak şekilde iyi bi ustaya yaptırıp mercekli far taktırabilirsin yada xenon far taktırabilirsin. (tabi bunlar uçuk noktalar sağlam masraf çıkartır özellikle ön far olayı)
cinli hocam aman bulasmayın benzini kokluyor ama satılması zorHocam drift l nasi beni hiç kesmedi ama size sorayım dedim
Motosiklet galerimiz var ve motorlar icinde günde 10 saatten fazla vakit öldüren biri olarak söylüyorum ki dediğin fiyat bandında 149750 147000 civarı honda pcx tercih etmelisin ama bütceni 10 bin civarı daha arttırırsan yamaha nmax 125 tam senlik bir motor ikiside scooter tarzı cok cok cok yakışıklı motorlardırA1 ehliyetle kullanılabilir olması hızlı kalkması uzun yol gidebilmesi ( 200 km ye kadar gitse yeter ful depoda ) bu özellikleri arıyorum birde vites göstergesi olabilir bunun için bütçem 100 - 150 arası daha fazla hiç arttiramam o yüzden arttır demeyin ns 125 tvs 125 vs buldum ne önerirsiniz
Hocam scoterleri beğenmiyorum ya vitesli almak istiyorum sizce drift l mi daha iyi ns 125 mi tvs 125 miMotosiklet galerimiz var ve motorlar icinde günde 10 saatten fazla vakit öldüren biri olarak söylüyorum ki dediğin fiyat bandında 149750 147000 civarı honda pcx tercih etmelisin ama bütceni 10 bin civarı daha arttırırsan yamaha nmax 125 tam senlik bir motor ikiside scooter tarzı cok cok cok yakışıklı motorlardır
Hocam ns 125 alcam sanırım bu dişli ne oluyorcinli hocam aman bulasmayın benzini kokluyor ama satılması zor
acarmısınız anlamadımHocam scoterleri beğenmiyorum ya vitesli almak istiyorum sizce drift l mi daha iyi ns 125 mi tvs 125 mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ns 125 alcam sanırım bu dişli ne oluyor
İnternette gordum bende hocam dişli arttırıyorlar sanırım hız artıyor yada hız sınırı mi ne varmış o kalkiyormusacarmısınız anlamadım