ne gibi özellikler olcak hocam kabataslak özet verirmisn. mesela ses olsun ekran olsun. öne çıkan yaniEvet. Betası fena değil. Geçen sene gibi bir sıkıntı çıkma ihtimali zayıf. Çıksa da önemli değil. Apple bunun burası haftasına patch getirir çözerler. Geçen sene 17.0.1 ile 17.0.2 bu acil patchlerdendiler. Şarj erimesi ve ısınma problemini çözmüşlerdi.
Evet. Özellikle keychain uygulamasının gelmesi, takvim ve anımsatıcı'nın birşleşmesi baya işime gelecekGüncelleyecek misin
Ağa Google var bunu yazsan çıkıyor.dne gibi özellikler olcak hocam kabataslak özet verirmisn. mesela ses olsun ekran olsun. öne çıkan yani
Evet geliyor Iphone 11'eiphone 11 e geldi mi
hepsini sormuyorum dostum dediklerim varsa link atarsan bakarm kendim.Ağa Google var bunu yazsan çıkıyor.d
En büyük olayı özelleştirmeler olacak bence. Telefonu istediğin renge boyayabileceksin, simgeler vesaire hepsinin rengi ile oynayabiliyorsun. Yeni Widget'lar geldi, Macbook'larda olan Oyun Modu geldi, uygulama kilitleme geldi, RCS Mesaj Protokolü eklendi, mesajları erteleyerek gönderme ve bildirim merkezinin güncellenmesi - çok sayfalı moda geçmesi geldi.ne gibi özellikler olcak hocam kabataslak özet verirmisn. mesela ses olsun ekran olsun. öne çıkan yani
Şimdi baktım siteden. IpadOS 18 bu akşam çıkıyormuş IOS 18 gibi.IpadOS 18 de çıkıyor mu IOS 18 ile ? En son beta sürümdeydi.
Apple ekosisteminin tamamına güncelleme geliyor. MacOS - iPadOS - iOS - WatchOS - HomePadOS. Fark etmez.IpadOS 18 de çıkıyor mu IOS 18 ile ? En son beta sürümdeydi.