İOS 18 i güncelleyecek misin

Evet. Betası fena değil. Geçen sene gibi bir sıkıntı çıkma ihtimali zayıf. Çıksa da önemli değil. Apple bunun burası haftasına patch getirir çözerler. Geçen sene 17.0.1 ile 17.0.2 bu acil patchlerdendiler. Şarj erimesi ve ısınma problemini çözmüşlerdi.

Evet. Betası fena değil. Geçen sene gibi bir sıkıntı çıkma ihtimali zayıf. Çıksa da önemli değil. Apple bunun burası haftasına patch getirir çözerler. Geçen sene 17.0.1 ile 17.0.2 bu acil patchlerdendiler. Şarj erimesi ve ısınma problemini çözmüşlerdi.
ne gibi özellikler olcak hocam kabataslak özet verirmisn. mesela ses olsun ekran olsun. öne çıkan yani

ne gibi özellikler olcak hocam kabataslak özet verirmisn. mesela ses olsun ekran olsun. öne çıkan yani
En büyük olayı özelleştirmeler olacak bence. Telefonu istediğin renge boyayabileceksin, simgeler vesaire hepsinin rengi ile oynayabiliyorsun. Yeni Widget'lar geldi, Macbook'larda olan Oyun Modu geldi, uygulama kilitleme geldi, RCS Mesaj Protokolü eklendi, mesajları erteleyerek gönderme ve bildirim merkezinin güncellenmesi - çok sayfalı moda geçmesi geldi.

18.1 ile de çalıntı parçaların hiçbiri diğer iPhone'larda kullanılmayacak yani iPhone hırsızlığı bir işe yaramıyor artık. Birisi telefonunuzu dızladığı zaman telefon mecbur parçaya çıkıyor. Örneği bataryası başka telefona takıldığı zaman o telefon kendini kitliyor. Sizden iCloud hesabınızı istiyor. Giremeyeceği için de telefonu kitlenmiş oluyor. Bu devrimsel bir olay. Apple Intelligence'da yine bu sürümle çıkmış olacak. Ben İngilizce bildiğimden problem değil ama Türkçe kullanmak isteyen yine de 1 sene bekleyecek. Siri ilk çıktığında olduğu gibi. LLM zaten bunun burası, tek dili konuştuktan sonra diğer dilleri de konuşması kısa sürer.

Son düzenleme:
IpadOS 18 de çıkıyor mu IOS 18 ile ? En son beta sürümdeydi.
Apple ekosisteminin tamamına güncelleme geliyor. MacOS - iPadOS - iOS - WatchOS - HomePadOS. Fark etmez.

Ben 1.5 aydır 15 Pro ile sadece beta kullanıyorum neredeyse. Hiçbir sorun yok. Bazı sürümlerde pil iyi değildi, bazı sürümlerde ısınıyordu ama aman aman değil. 1 Haftadır 18RC kullanıyorum (çıkacak sürüm ile aynı) pilden, ısınmadan, performanstan aşırı memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,365
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri