Çözüldü✓ İşlemcim aşırı ısınıyor

Alorsen

80+
Reaksiyon skoru
2
Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu var bende 1 yıldır kullanıyorum daha yeni su sesi gelmeye başladı şırıldama şeklinde işlemci boşta 60-65 derece tarayıcı açıkken 70-80 arası oyun oynarken yanıyor işlemci garantiye yollamam gerekli mi sıvı soğutucuyu?

Ses bu: https://vimeo.com/1010056305?share=copy
İşlemcim: AMD Ryzen 5 7500F.

Corsair H100 RGB 240mm işlemci sıvı soğutucu var bende 1 yıldır kullanıyorum daha yeni su sesi gelmeye başladı şırıldama şeklinde işlemci boşta 60-65 derece tarayıcı açıkken 70-80 arası oyun oynarken yanıyor işlemci garantiye yollamam gerekli mi sıvı soğutucuyu?

Ses bu: https://vimeo.com/1010056305?share=copy
İşlemcim: AMD Ryzen 5 7500F.
Hangi termal macunu kullanıyorsun ve dediğin gibiyse pompa arızalanmış olabilir

mx-4 veya mx-6 alıp macunu yenile. Yapamıyorsan veya korkuyorsan güvendiğin bir bilgisayarcıdan genel temizlet macunu yenilemiş olur

Su sesi gelmeye başladı diyorsun bunun macunla falan alakası yok. Bi yerden kaçağı falan var belliki. tabii ki garantiye vermelisin.

Su sesi gelmeye başladı diyorsun bunun macunla falan alakası yok. Bi yerden kaçağı falan var belliki. tabii ki garantiye vermelisin.
Kaçağı olsa arkadaş konu başlığını sistem patladı babam dışarda beni arıyor artık ev yok diye açardı

Sıvı kaçağı yok sadece aşırı bir su sesi geliyor sıkıntı yaratır mı bilemiyorum termal macun değiştirsem genede gelir büyük ihtimal onun için aldığım firma üzerinden garantiye yollamam mı gerekiyor

Sıvı kaçağı yok sadece aşırı bir su sesi geliyor sıkıntı yaratır mı bilemiyorum termal macun değiştirsem genede gelir büyük ihtimal onun için aldığım firma üzerinden garantiye yollamam mı gerekiyor
İster aracı firma ister direkt servisle irtibat kur. Farketmez

Ürünü hangi firmadan aldınız?
bu firmadan aldım yardımcı olurlar mı bilmiyorum

bu firmadan aldım yardımcı olurlar mı bilmiyorum
QP iyi köklü firmadır. Birkaç alışverişim oldu onlardan. Zaten servisler genelde İstanbul'da oluyor. Direkt QP ile iletişime geçip onlara gönderin.

QP iyi köklü firmadır. Birkaç alışverişim oldu onlardan. Zaten servisler genelde İstanbul'da oluyor. Direkt QP ile iletişime geçip onlara gönderin.
Dediğinizi yapıcam mail attım dönüş yapmazlarsa arayıp konuşmam gerecek bu süre zarfında kasayı kullanamıcam kule tipi düşük bütçeli bir soğutucu işimi görür mü sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,472
Üyeler
186,494
Son üye
karahan0
Geri