- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada bir gelip gidiyor olduğunda rahatsız edici oluyorBu su sesi sürekli var mı yoksa arada bir mi geliyor?
Arada bir gelip gidiyor olduğunda rahatsız edici oluyorBu su sesi sürekli var mı yoksa arada bir mi geliyor?
Sen hiç riske atma sıvı soğutmayı sök, hava soğutmaya geç hocam.büyük ihtimal açıktır Cpu Core Boost büyük ihtamille biosta auto'dadır son 2 haftadır sıvı soğutma gürültülü su sesi aldığımdan rahatsız oldum sonra ısı değerlerine bakınca direk çok ısındığını gördüm
Tam 1 yıl olmasına az kaldı benim de hiç duymadıydım bu sesi daha öncede sıvı soğutma kullanmadım bu sıcaklık değerleri sizce normal mi sadece chrome kullanırken soğutmasında sorun olduğunu düşünüyorum bundan dolayı seste sorun olduğunu düşündüm konu açtığımda attığım ses kaydını kulaklıkla dinlemenizi rica edebilir miyim aynı ses mi bakar mısınızBenim sıvı soğutmamda da aldığımdan beri arada bir buna benzer bir ses oluyor fakat sık değil ve soğutmasında da bir problem yok. Cooler Master MasterLiquid Lite 240 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır.
uygun fiyatlı bakıp alıcam bunu garantiye yollayıp sıcaklık normal gelmiyor bukadar olmasııSen hiç riske atma sıvı soğutmayı sök, hava soğutmaya geç hocam.
Sıcaklıklar normal değil kesinliklr bşr sıkıntı var ama neden kaynaklı bilemiyorum. Bendeki tam olarak aynı ses değil ama yine su fışırtı sesi ve bu kadar devamlı değil daha kısa sürüyor.Tam 1 yıl olmasına az kaldı benim de hiç duymadıydım bu sesi daha öncede sıvı soğutma kullanmadım bu sıcaklık değerleri sizce normal mi sadece chrome kullanırken soğutmasında sorun olduğunu düşünüyorum bundan dolayı seste sorun olduğunu düşündüm konu açtığımda attığım ses kaydını kulaklıkla dinlemenizi rica edebilir miyim aynı ses mi bakar mısınız
Garanti yollayıp mecbur bir tane kule tipi soğutucu alıp denemem gerekiyor garanti yollamak çok zor kargo ücretleri bildiğiniz gibi çok para bu işlemler nasıl oluyor bilmiyorumSıcaklıklar normal değil kesinliklr bşr sıkıntı var ama neden kaynaklı bilemiyorum. Bendeki tam olarak aynı ses değil ama yine su fışırtı sesi ve bu kadar devamlı değil daha kısa sürüyor.
Göndermeden önce Qp ile iletişime geç. Onların zaten çalıştığı kargo firması vardır. Büyük ihtimal bi kod falan verirler. O kodla ücretsiz gönderirsin diye tahmin ediyorum.Garanti yollayıp mecbur bir tane kule tipi soğutucu alıp denemem gerekiyor garanti yollamak çok zor kargo ücretleri bildiğiniz gibi çok para bu işlemler nasıl oluyor bilmiyorum
Garantiye yollarken sen ödemiyorsun kargo ücretini onlar ödüyor. Aldığın yer ile veye servis ile iletişime geç göndermeden önce.Garanti yollayıp mecbur bir tane kule tipi soğutucu alıp denemem gerekiyor garanti yollamak çok zor kargo ücretleri bildiğiniz gibi çok para bu işlemler nasıl oluyor bilmiyorum
ben de öyle biliyorum Qp bilişime mail attım öğlene kadar dönüş olursa hallederim yoksa telefon ile arıcam öyle iletişim kurmaya çalışcam nerden aldıysam yardımcı olurlar büyük ihtimalleGöndermeden önce Qp ile iletişime geç. Onların zaten çalıştığı kargo firması vardır. Büyük ihtimal bi kod falan verirler. O kodla ücretsiz gönderirsin diye tahmin ediyorum.
En az 5 veya 6 bakır borusu olsun iletkenlik açısından. Benim imzamdaki Snowman T6 Ultraya bakabilirsin. 1k civarlarında. Bir de şunlar var;ben de öyle biliyorum Qp bilişime mail attım öğlene kadar dönüş olursa hallederim yoksa telefon ile arıcam öyle iletişim kurmaya çalışcam nerden aldıysam yardımcı olurlar büyük ihtimalle
sizce bu kule tipi soğutucu nasıl sipariş verebilirim içinde termal macunda var soğutucumun sonucu çıkana kadar idare eder mi https://www.hepsiburada.com/strong-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.95.6
Geçici kullanım için bu kadar para vermeye değer mi?En az 5 veya 6 bakır borusu olsun iletkenlik açısından. Benim imzamdaki Snowman T6 Ultraya bakabilirsin. 1k civarlarında. Bir de şunlar var;
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Belki kalıcı olur bilemezsin hocam Aslında sağlam hava soğutma bizdeki işlemciye yetiyor. Yoksa en ucuz ama bilindik bir hava soğutma idare eder niye etmesinGeçici kullanım için bu kadar para vermeye değer mi?
Geçici olmasını umarak almak istiyorumBelki kalıcı olur bilemezsin hocam Aslında sağlam hava soğutma bizdeki işlemciye yetiyor. Yoksa en ucuz ama bilindik bir hava soğutma idare eder niye etmesin
Geçici olmasını umarak almak istiyorum
bunu bile alabilrim zaten stock fanı https://www.amazon.com.tr/dp/B07MFM...33&creativeASIN=B07MFMFL7R&linkCode=asn&psc=1