ASUS 24.5" ROG Strix XG259CMS alınır mı

emirx77

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
merhaba arkadaşlar bende rtx 2060 ekran kartı i5 10400f işlemci var ama monitörüm 144hz VA curved panel o yüzden pek beğenmiyorum fortnite felan oynuyorum genelde monitör olarak güzel bi fiyata bu monitörü buldum https://www.itopya.com/asus-245-rog...IFcS4mmMsR6sy3FJXokMDPexCQkLErHhRqOs_9br9sCxL ama hiç youtubeda tanıtım videosu yok yada fazla yorum yok monitörle alakalı sizce alınır mı değer mi

güzel monitörlermiş bu attığımın peki nasıl bi eksiği var asus rog monitörleri kaliteli diye biliyorum ben
Kötü değil, iyi monitör. 25 inç 1080p 310 hz bir monitör. Çözünürlükten kısıp ekran yenilemeye vermişler.
Benim listede bundan daha ucuz 27 inç 2k 180hz monitör var. 165hz-180hz standart, yeterli bir değer.
Benim attıklarım her işini yapabileceğin genel kullanım monitörleri.

Kötü değil, iyi monitör. 25 inç 1080p 310 hz bir monitör. Çözünürlükten kısıp ekran yenilemeye vermişler.
Benim listede bundan daha ucuz 27 inç 2k 180hz monitör var. 165hz-180hz standart, yeterli bir değer.
Benim attıklarım her işini yapabileceğin genel kullanım monitörleri.
ben dizi film felan izlemiyorum genelde pcde genellikle fortnite ve league of legends oynuyorum ara sıra twitch yayınlari izliyorum yt videoları felan sadece bukadar

ben dizi film felan izlemiyorum genelde pcde genellikle fortnite ve league of legends oynuyorum ara sıra twitch yayınlari izliyorum yt videoları felan sadece bukadar
Dostum tamam sen standart bir kullanıcısın, 310 hz almana falan gerek yok.

2k istemiyosan listedeki ilk 2 monitörden birini alabilirsin. Hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse.

Almışken 2k alıyım diyosan lg ultragear'ı al.

Dostum tamam sen standart bir kullanıcısın, 310 hz almana falan gerek yok.

2k istemiyosan listedeki ilk 2 monitörden birini alabilirsin. Hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse.

Almışken 2k alıyım diyosan lg ultragear'ı al.
reis zaten bneim 310hz olsun diye bi isteğim yoktu 240hz bakıyodum da asus rog baya kaliteli buna denk gelince alır sonra ayarlardan 240hz sabitlerim diye düşündüm de yanlış mı doğru mu bilmiyorum attığın monitörlere de baktım bu arada teşekkür ederim linkler için

reis zaten bneim 310hz olsun diye bi isteğim yoktu 240hz bakıyodum da asus rog baya kaliteli buna denk gelince alır sonra ayarlardan 240hz sabitlerim diye düşündüm de yanlış mı doğru mu bilmiyorum attığın monitörlere de baktım bu arada teşekkür ederim linkler için
bende asus 310 hz almayı düşünüyorum hatta konu da açtım bunun için ben cs2 valo falan oynuyorum alsam mı bilemedim

Geri