merhaba arkadaşlar cmd ile windowsu etkinleştirdim bilgisayara herhangi bir zararı varmı acaba sıfırlamama gerek varmı oem kod alıp direk girsem sorun olurmu önerileriniz nedir pcyi sıfırlamaya üşeniyorum nasıl kurulum yapcağımı bilmiyorum arkadaş kurmuştu 1 ay sonra toplu etkinleştirme sona eriyor yazıyor yardım ederseniz sevinirim
Microsoft activation scrips nedir bilmiyorumda yani süre bitince 100 200 tllik oem kodu alıp girmem yeterlidir değilmi bazı forumlarda bilgisayarı zombi yapıyor arkada çalışıyor vs gibi bilgiler okudum bu yüzden korktum açıkcası 35k pcye verdim 100 200tleden kaçıp pcye zarar gelmesini istemem
Microsoft activation scrips nedir bilmiyorumda yani süre bitince 100 200 tllik oem kodu alıp girmem yeterlidir değilmi bazı forumlarda bilgisayarı zombi yapıyor arkada çalışıyor vs gibi bilgiler okudum bu yüzden korktum açıkcası 35k pcye verdim 100 200tleden kaçıp pcye zarar gelmesini istemem
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...
forum.donanimarsivi.com
Her kafadan farkı ses çıkar bu konuda..
Risk kişinin algısına göre degişir.
Risk varmıdır, evet..
Çünkü Microsoft sunuculara degil, ara sunuculara baglanırsın.
Okuyun, inceleyin, kararı kendiniz verin.
Ozellikle bunu:
Windows 10'ununuz varsa bu yazı silmek istiyorsanız ve para vermek istemiyorsanız bu rehber tam size göre 1) İlk öncelikle cmd'yi yönetici olarak çalıştırın 2) Sonra açılan kısma bu yazdığım şeyi yazın ama enter a basmayın (cscript slmgr.vbs /ipk) 3) Şimdilik cmd ile işimize ara veriyoruz ve...
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-150 TL'ye satılan lisans anahtarlarının yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten...
forum.donanimarsivi.com
Her kafadan farkı ses çıkar bu konuda..
Risk kişinin algısına göre degişir.
Risk varmıdır, evet..
Çünkü Microsoft sunuculara degil, ara sunuculara baglanırsın.
Okuyun, inceleyin, kararı kendiniz verin.
Ozellikle bunu:
Windows 10'ununuz varsa bu yazı silmek istiyorsanız ve para vermek istemiyorsanız bu rehber tam size göre 1) İlk öncelikle cmd'yi yönetici olarak çalıştırın 2) Sonra açılan kısma bu yazdığım şeyi yazın ama enter a basmayın (cscript slmgr.vbs /ipk) 3) Şimdilik cmd ile işimize ara veriyoruz ve...
Sürümünü bildirden kastın nedir key aldıktan sonramı formatı atıcam ama Windows olan bir flash yok bende yüklemeyi bilmiyorum arkadaş yüklemişti kendi flashından ama win 10 yükledi 1 hafta sonra 11e yükselttim sebebi nedir direk 11 yüklemek daha mantıklı değilmi