Nasıl suanlik memnun musunAOC 27G4X hocam
foto varsa atar mısınarkadaşlar yeni monütör aldım fakat ne ayar yapacağımı bilmiyorum ve menü bölümünde bir ayar ile karşılaştım panel native ve srgb bunlardan hangisini seçmeliyim ve önerdiğiniz ayarlar var mı teşekkür ederim şimdiden
Bilmiyorum bana biraz sarımtırak geliyor ekran sRGB de 1 ay oldu monitörü alalı ama kendimi tatmin edecek bir ayar bulamadım daha ya çok sarı yada çok mavi geliyor renkler.hocam srgb modunu açınca renk sıcaklığı yeri de kapanıyor bende bilmiyorumama bu modda ki renk hoşuma gitti bundan devam edicem galiba
hocam srgb renk uzayı standarttır, hiç bi şey değişemezsin. Dijitale içerik üretirken renklerle oynamak isteyen tasarımcılar, videographerlar gibi profesyoneller için o, sen ayarları değişmek istiyorun srgbyi kullanmaman lazım dediğim gibi standart bi şey ohocam srgb modunu açınca renk sıcaklığı yeri de kapanıyor bende bilmiyorumama bu modda ki renk hoşuma gitti bundan devam edicem galiba
sağolun hocam teşekkür ederim şimdi anladımhocam srgb renk uzayı standarttır, hiç bi şey değişemezsin. Dijitale içerik üretirken renklerle oynamak isteyen tasarımcılar, videographerlar gibi profesyoneller için o, sen ayarları değişmek istiyorun srgbyi kullanmaman lazım dediğim gibi standart bi şey o
rica ederimsağolun hocam teşekkür ederim şimdi anladım