Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

Full paket polo neden tercih edilmesin saçma olsun ki? 2022 yılında 112k polo satılmışken, megane sadece 37k satılmış. Sana göre belki en güzelidir ancak neden saçma sapan?

1 avuç bagajı olduğu için ve ona rağmen arkada otururken dizinin koltukla bitişikliği bırak içinde olması saçmalıktan kastımız

1 avuç bagajı olduğu için ve ona rağmen arkada otururken dizinin koltukla bitişikliği bırak içinde olması saçmalıktan kastımız
Büyük bagaj istediğinizi söylemediğiniz için ona göre düşünmedim. Bana çok acayipte dar gibi gelmiyo polo, kişiden kişiye göre değişir ancak tabii ki çokta ferah bir araç değil.

Ben de üstüne bi o kadar daha ekleyip ikinci el Porsche almanı tavsiye ediyorum. Çok daha prestijli. Almak istiyorsan al tabi. Otomatik vites dışında çok da büyük bir fark his etmezsin. Gönül meselesi.

Ben de üstüne bi o kadar daha ekleyip ikinci el Porsche almanı tavsiye ediyorum. Çok daha prestijli. Almak istiyorsan al tabi. Otomatik vites dışında çok da büyük bir fark his etmezsin. Gönül meselesi.
Çok uçtun hocam :D

Herhangi bir büyükşehir de yaşıyorsanız otomatik bile tek başına çok farkettirir. Megane dan memnunsanız üst pakete de geçilir. 1.6 milyon megane a verilir mi o kişiye göre değişir işte 😏
hocam ben izmirdeyim manuel kullanıyorum bir kere de keşke otomatik olsaymış demedim.

civic al elegance paketi bile dolu dolu,otomatiği ömürlük, arkalar bağımsız, daha güçlü motor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,629
Üyeler
186,357
Son üye
Bünyamin001
Geri