27G4X Alıcağım Sizce Nasıl ?

Reaksiyon skoru
35

uzun süredir araştırma yapıyorum en son bunda karar kıldım . Fps Hikayeli karışık oynuyorum o yüzden 27 inç tercih ettim sizce doğrumu ettim.

Hayır alma. Çok sorunlu bir monitör. Başka bi ürüne bak.

Özellik bakımından neredeyse rakipsiz bi aralar çok popülerdi ve öneriliyordu fakat şuan da kimse önermiyor paneli kalitesizdir diyerek. Kullananların memnun olanını da memnun olmayanını da gördüm.

Özellik bakımından neredeyse rakipsiz bi aralar çok popülerdi ve öneriliyordu fakat şuan da kimse önermiyor paneli kalitesizdir diyerek. Kullananların memnun olanını da memnun olmayanını da gördüm.
o yüzden aklım çok karışık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır alma. Çok sorunlu bir monitör. Başka bi ürüne bak.
neye dayanarak söylüyorsun daha ürün gelmeden iade diyosun

Kullanan arkadaşların deneyimlerine bağlı olarak söylüyorum. Kullananların yarısı mağdur risk almaya değmez

Valla arkadaşa da monitör alıcaz bunun 24" olanını. Fiyatı 5.300 filan şuan da, 4800 civarlarına düşüyor. En azından cumaya kadar bekleyip incehesaptan birşeyler düşerse ordan alıcaz yoksa dediğim gibi 24" olanını alıcaz.

Almak istiyorsan al senin bileceğin iş sadece parana yazık olmasını istemiyorum

Kullanan arkadaşların deneyimlerine bağlı olarak söylüyorum. Kullananların yarısı mağdur risk almaya değmez
senin gözüne hep sıkıntılı olanlar takılıyor 1000 kişi alıyorsa 10 kişide arıza çıkıyor , arızalı olanlar hep sıkıntılı diye diletiyor

Almak istiyorsan al senin bileceğin iş sadece parana yazık olmasını istemiyorum
12 13 yıldır aynı aoc monitörü kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım

senin gözüne hep sıkıntılı olanlar takılıyor 1000 kişi alıyorsa 10 kişide arıza çıkıyor , arızalı olanlar hep sıkıntılı diye diletiyor
Memnun olan az kişi gördüm yinede sen bilirsin.

12 13 yıldır aynı aoc monitörü kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım
Markayla ilgili bi problem değil modelle ilgili

uzun süredir araştırma yapıyorum en son bunda karar kıldım . Fps Hikayeli karışık oynuyorum o yüzden 27 inç tercih ettim sizce doğrumu ettim.
Naptın kardeşim aldın mı monitörü?

Naptın kardeşim aldın mı monitörü?
Evde birisi yoktu teslim alamadim
Sms gelmiş. Satıcıya iadesi için süreç başlatilacaktir diye. İyi oldu böyle olması bu monitör çok kötü almayın aldırmayın

Aldın Mı Knk?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,607
Üyeler
187,537
Son üye
rrocky
Geri