Ömer faruk alkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Merhaba öncelikle bisikletinin dişlisininin değişmesi gerekiyor 8li olması gerekiyor ve bu konuda hiç bir bilgim yok acaba hangi marka hangi ürünü almalıyım?
Ya o anlamda deyil tamir işinden falan anlarım ama dişli markaları falan hiç bilmiyorumHiç bilginiz yoksa bizde yardım etmemiz çok zor. Birçok değişken var. Şehrinizde seçkin bir bisikletciye gitmenizi öneriyorum.
shimano'dan şaşmaMerhaba öncelikle bisikletinin dişlisininin değişmesi gerekiyor 8li olması gerekiyor ve bu konuda hiç bir bilgim yok acaba hangi marka hangi ürünü almalıyım?
Shimano alMerhaba öncelikle bisikletinin dişlisininin değişmesi gerekiyor 8li olması gerekiyor ve bu konuda hiç bir bilgim yok acaba hangi marka hangi ürünü almalıyım?
Bisiklet i tamamen Shimano yapmayı planlıyorum zaten ama dişli de pek bilgim yok sorayım dedimshimano'dan şaşmabiraz pahalı ama en kaliteli olanlardan
Marka olarak Shimano alabilirsin ama her ruble uymaz. Birçok etken var.Ya o anlamda deyil tamir işinden falan anlarım ama dişli markaları falan hiç bilmiyorum
Shimano devamBisiklet i tamamen Shimano yapmayı planlıyorum zaten ama dişli de pek bilgim yok sorayım dedim
Biraz anlatır mısın ruble nasıl uyuyor sayı ile falan mı tabir ediliyor?Marka olarak Shimano alabilirsin ama her ruble uymaz. Birçok etken var.
Biraz anlatır mısın ruble nasıl uyuyor sayı ile falan mı tabir ediliyor?