cagdas8300
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhabalar gskill 2x8 3600mhz ram aldım fakat taktigimda görüntü gelmiyor.
B450m gigabyte
R5 1600
B450m gigabyte
R5 1600
Ekran kartının altındaki pil degilmi hocambios pilini çıkarıp on saniye sonra tekrar takıp denermisin
aynen hocam eğer ulaşmanız zor is anakart üzerinde jbat yazan pinler bulunur onları 10 saniye bi tornavida yardımıyla kısa devre ettirerekte sıfırlayabilirsiniz. bunları yaparken güç kaynağı kapalı konumda olsun.Ekran kartının altındaki pil degilmi hocam
Maalesef olmadıbios pilini çıkarıp on saniye sonra tekrar takıp denermisin
Ramleri tek tek takıp deneyebilirmisinizMaalesef olmadı
onuda denedim hocam Corsair ramimde veriyo görüntü. Bence uymuyo gibiRamleri tek tek takıp deneyebilirmisiniz
3 4 kere taktım yeniden hocam.oturtamamış olma ihtimalin var mı
Cl18 yazıyor ondan olabilirmiRamleri tek tek takıp deneyebilirmisiniz
Anakartın tam modelini yazarmısınonuda denedim hocam Corsair ramimde veriyo görüntü. Bence uymuyo gibi
3 4 kere taktım yeniden hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cl18 yazıyor ondan olabilirmi
gecikme ve hız değerleri aynıysa problem olacağını sanmıyorumonuda denedim hocam Corsair ramimde veriyo görüntü. Bence uymuyo gibi
3 4 kere taktım yeniden hocam.
Cl18 yazıyor ondan olabilirmi
Gigabyte b450m s2hAnakartın tam modelini yazarmısın
Bilmiyorum hocam herşeyi denedim iade edip 3200 versiyonunu alicam galiba.gecikme ve hız değerleri aynıysa problem olacağını sanmıyorum
destek konusunda sıkıntı yok gibi gözüküyor hocam normalde ram değişitirince sistemin algılayıp biosa yönlendirmesi lazım ayarları yeniden yapmak için ama bazen görüntü vermiyor benimde başıma geldi çok kez ram hızlarıyla oynarken bios sıfırlayarak görüntü alıyordum.Gigabyte b450m s2h
Bilmiyorum hocam herşeyi denedim iade edip 3200 versiyonunu alicam galiba.
Hocam kısa devre yi nasıl yapıcamdestek konusunda sıkıntı yok gibi gözüküyor hocam normalde ram değişitirince sistemin algılayıp biosa yönlendirmesi lazım ayarları yeniden yapmak için ama bazen görüntü vermiyor benimde başıma geldi çok kez ram hızlarıyla oynarken bios sıfırlayarak görüntü alıyordum.
anakartın en altında clr cmos yazan 2 pin vardır ordan cmos temizleyerek tekrar deneyebilirsin. pinleri 10-15 saniye kadar kısadevre yapmalısın. güç kaynağı kapalı konumda olsun.
Alıntıyı görüntüle