qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
XS MAX le A35 rakip bile olamazlar ne anlatıyon kral sen kasım kasım kasılıyor telefon.Ben sadece Bluetooth kapatıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A55 radyasyon olarak çok fazla. A35 en mantıklısı.
bende sana açıklama gereği duymuyorum işletim sistemi konularını. adam oyun oynamıyor bişey yapmıyor 8 gb ram bişeye yaramıyor elendi. hafıza zaten belirtilmemiş elendi. batarya değişecek. ekran hızını yan yana getir hz mi önemli panel kalitesimi görürsün. bu arada marka takıntım yok günlük kullanım için iphone kullanıyorum androidim de var oyunlar için s23Yukarıda a35 in neden iyi olduğunu yazdım.
rftgpşlhkhgsiojijkjjlşgjgjgfjşlljşlasdşfsdf kahkaha attım layn güldürdün kerata seni radyasyon diyor yahu gülmekten yanaklarım acıdıBen sadece Bluetooth kapatıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A55 radyasyon olarak çok fazla. A35 en mantıklısı.
2.telefonum olarak kullanıyorum ve hayır ne zaman kullansam kasma yaşamadım.XS MAX le A35 rakip bile olamazlar ne anlatıyon kral sen kasım kasım kasılıyor telefon.
bana iphone fanboy diyor kendisi samsung fanboyu xdXS MAX le A35 rakip bile olamazlar ne anlatıyon kral sen kasım kasım kasılıyor telefon.
Harbi kral radyasyon ne alakarftgpşlhkhgsiojijkjjlşgjgjgfjşlljşlasdşfsdf kahkaha attım layn güldürdün kerata seni radyasyon diyor yahu gülmekten yanaklarım acıdı
Bütçe ve bakış açısı ile ilgili aslında hocam. Sen şimdi 15 pro max alırsan yıllar sonra ben değiştireyim mi diye yine konu açarsın. Ama 5 yıl rahat götürür. XS max pil değişimi yaparsan 2 sene sonra bu sefer zorunlu telefon alırsın. Yani tamamen sana kalmış.iPhone XS Max'imin pil sağlığı 6 yıldır pili değişmediği için oldukça düşük, günün çeyreğini bile çıkarmıyor. Telefonun bataryasını 3500 TL'ye değiştirip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 10K civarı bir android telefon alsam daha mı memnun kalırım? Telefonu discord youtube twitch whatsapp gibi günlük işler için kullanıyorum, kamerasını yılda 3 kere falan kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, oynamam da.
Reis bilmeden etmeden konuşuyor işte XS MAX A35 2 ye katlar 2 tane uygulama yükleyip hafızayı oldurunca pertbana iphone fanboy diyor kendisi samsung fanboyu xd
pil değiştirtmek zor değil ben hala 7plus kullanıyorumiPhone XS Max'imin pil sağlığı 6 yıldır pili değişmediği için oldukça düşük, günün çeyreğini bile çıkarmıyor. Telefonun bataryasını 3500 TL'ye değiştirip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 10K civarı bir android telefon alsam daha mı memnun kalırım? Telefonu discord youtube twitch whatsapp gibi günlük işler için kullanıyorum, kamerasını yılda 3 kere falan kullanıyorum. Oyun oynamıyorum, oynamam da.
Whatssapp Çalışmayacak diyorlar değişecekmisin ?pil değiştirtmek zor değil ben hala 7plus kullanıyorum4. pili