Arkadaşlar az önce GTA 5 oynamak için ps4 ü açayım dedim prizini taktım takdığım gibi sigorta attı ps4 ün arkadasından küçük kıvılcımlar çıktı sigortayı açtık elektrik geldi onda sıkıntı yok ama ps4 şuan açılmıyor ne yapmam gerek
Garantisi bitti 3. Senesine girecek"PSU'nun markası Rampage mi?" diyecekler gelmeden...
Ürünün garantisi var mı? Eğer garanti kapsamındaysa hiç ellemeden direk garantiye yollayın derim.
DeniyorumStatik elektrik hatası ps4 30 saniye prizden çek ve bırak sonra güç tuşuna uzun bas
Hala açılmıyor takdığım zaman garip sesler geliyor :dBu zamanda ps4 çok pahalı umarım bozulmamıştır ps4 altına döndü önceden yatırım yapanlar kazandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuç nedir
Hocam kablo yanmış olabilir ,sigorta açıp kapat , fişi çek 1 dk bekle sonra yeniden tak uzun bas tuşa,bunlar olmassa yarın dene olmassa Allah rahmet eylesin 3 gulhu 1 elhamHala açılmıyor takdığım zaman garip sesler geliyor :d
ps4 ü açarken safe mode da açmayı deneyin güç tuşuna basılı tutarken ilk bip sesi sonra bir bip daha gelcek açılırsa hdd de sıkıntı vardır demek açılmıyorsa baktırılması gerektirHala açılmıyor takdığım zaman garip sesler geliyor :d
Yine olmadıHocam kablo yanmış olabilir ,sigorta açıp kapat , fişi çek 1 dk bekle sonra yeniden tak uzun bas tuşa,bunlar olmassa yarın dene olmassa Allah rahmet eylesin 3 gulhu 1 elham
merak etme belki düzelir bu cihazlar uzun ömürlüdürYine olmadıpahalı bi de artık
Şimdi bi sübhaneke okudum açıldı :d (ciddiyim)merak etme belki düzelir bu cihazlar uzun ömürlüdür
Hocam açılması normal sony düşünmeyecekmi?Şimdi bi sübhaneke okudum açıldı :d (ciddiyim)
Çatır çatır oynuyorum şuan ama açılırken garip sesler çıkıyor