PS4 (fat kasa) açılmıyor

71727

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
39,170
Arkadaşlar az önce GTA 5 oynamak için ps4 ü açayım dedim prizini taktım takdığım gibi sigorta attı ps4 ün arkadasından küçük kıvılcımlar çıktı sigortayı açtık elektrik geldi onda sıkıntı yok ama ps4 şuan açılmıyor ne yapmam gerek

"PSU'nun markası Rampage mi?" diyecekler gelmeden...

Ürünün garantisi var mı? Eğer garanti kapsamındaysa hiç ellemeden direk garantiye yollayın derim.

Statik elektrik hatası ps4 30 saniye prizden çek ve bırak sonra güç tuşuna uzun bas

Bu zamanda ps4 çok pahalı umarım bozulmamıştır ps4 altına döndü önceden yatırım yapanlar kazandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonuç nedir

Bu zamanda ps4 çok pahalı umarım bozulmamıştır ps4 altına döndü önceden yatırım yapanlar kazandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonuç nedir
Hala açılmıyor takdığım zaman garip sesler geliyor :d

Hocam kablo yanmış olabilir ,sigorta açıp kapat , fişi çek 1 dk bekle sonra yeniden tak uzun bas tuşa,bunlar olmassa yarın dene olmassa Allah rahmet eylesin 3 gulhu 1 elham
Yine olmadı :( pahalı bi de artık

Daha açmayı falan deneme arkadaşım, bir tamirciye götür umarım en ufak hasarla atlatırsın

Şimdi bi sübhaneke okudum açıldı :d (ciddiyim)
Çatır çatır oynuyorum şuan ama açılırken garip sesler çıkıyor
Hocam açılması normal sony düşünmeyecekmi? :D güç kablonu değiştirmen gerek.Bi tamirciye götür baktır bi sorun varmıymış ama yaptırma sadece baksın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,012
Üyeler
188,866
Son üye
Jounesturcs
Geri