🔥İndirim 1.2 Metre 100W Tip-C kablo 159 TL

Aliexpress de 2mt ugreen kablo 5 dolar (kuponla alınırsa 3.2)

Yeri gelmişken lightling kablo öneridi olan vsr mı? Teknosadan kuponum mevcut ordan orijinal apple adaptörü almayı düşünüyorum. Apple'ın dandirk 1mt kablosuna 500-600tl vermekte istemiyorum.

141 TL'ye aldım teşekkürler

Benim anlamadığım hem 100W diyor hemdr 5A muhteşem güç falan diyor, telefonu 5V adaptöre bağlasak 25W enerji vermiş olucak, bu terslikte bi iş var.

Gelince bakcaz bakalım
Evet hadi yüksek voltajlarda W değeri genelde olması gerekenden az olur ama 5V klasik adaptörü düşünürsek 5A değilde 20A vermeli ki 100W olsun 🤔 aa aslında belkide kablo max 5 amper kaldırıyordur ama 20 volt gerilim verdiğin zaman o şekilde 100 watt görebiliyordur.

Evet hadi yüksek voltajlarda W değeri genelde olması gerekenden az olur ama 5V klasik adaptörü düşünürsek 5A değilde 20A vermeli ki 100W olsun 🤔 aa aslında belkide kablo max 5 amper kaldırıyordur ama 20 volt gerilim verdiğin zaman o şekilde 100 watt görebiliyordur.
Hangi telefon şarj aleti 20V veriyor asıl soru :D

Hangi telefon şarj aleti 20V veriyor asıl soru :D
PD uyumlu şarj aletleri ile telefonlar 20v ile şarj edilebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim anlamadığım hem 100W diyor hemdr 5A muhteşem güç falan diyor, telefonu 5V adaptöre bağlasak 25W enerji vermiş olucak, bu terslikte bi iş var.
PD protokolü ile 20v 5a güç aktarabiliyor. PD uyumlu telefon tablet ve şarj aletleri ile bu değerlerde şarj edebiliyorsunuz

PD uyumlu şarj aletleri ile telefonlar 20v ile şarj edilebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PD protokolü ile 20v 5a güç aktarabiliyor. PD uyumlu telefon tablet ve şarj aletleri ile bu değerlerde şarj edebiliyorsunuz
Telefondan ziyade MAC gibi cihazlar için olabilir o. Telefonlarda şarj standartlarında 9V görmüştüm ben en son.

Telefondan ziyade MAC gibi cihazlar için olabilir o. Telefonlarda şarj standartlarında 9V görmüştüm ben en son.
Telefon tablet bilgisayar farketmiyor PD desteği varsa 20v ile şarj edebilme imkanı sağlıyor telefon olarak genelde 100w hızlı şarj honor vivo ve huawei markalarında var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,376
Üyeler
189,830
Son üye
AM4 DDR4 Timing ACİL
Geri