link atarmısınAliexpress de 2mt ugreen kablo 5 dolar (kuponla alınırsa 3.2)
Gelince bakcaz bakalımBenim anlamadığım hem 100W diyor hemdr 5A muhteşem güç falan diyor, telefonu 5V adaptöre bağlasak 25W enerji vermiş olucak, bu terslikte bi iş var.
Evet hadi yüksek voltajlarda W değeri genelde olması gerekenden az olur ama 5V klasik adaptörü düşünürsek 5A değilde 20A vermeli ki 100W olsun aa aslında belkide kablo max 5 amper kaldırıyordur ama 20 volt gerilim verdiğin zaman o şekilde 100 watt görebiliyordur.Gelince bakcaz bakalım
Hangi telefon şarj aleti 20V veriyor asıl soruEvet hadi yüksek voltajlarda W değeri genelde olması gerekenden az olur ama 5V klasik adaptörü düşünürsek 5A değilde 20A vermeli ki 100W olsun aa aslında belkide kablo max 5 amper kaldırıyordur ama 20 volt gerilim verdiğin zaman o şekilde 100 watt görebiliyordur.
PD uyumlu şarj aletleri ile telefonlar 20v ile şarj edilebiliyorHangi telefon şarj aleti 20V veriyor asıl soru
PD protokolü ile 20v 5a güç aktarabiliyor. PD uyumlu telefon tablet ve şarj aletleri ile bu değerlerde şarj edebiliyorsunuzBenim anlamadığım hem 100W diyor hemdr 5A muhteşem güç falan diyor, telefonu 5V adaptöre bağlasak 25W enerji vermiş olucak, bu terslikte bi iş var.
Bu gece bitti. Vergisiz 3 4 dolar oldu.link atarmısın
Telefondan ziyade MAC gibi cihazlar için olabilir o. Telefonlarda şarj standartlarında 9V görmüştüm ben en son.PD uyumlu şarj aletleri ile telefonlar 20v ile şarj edilebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
PD protokolü ile 20v 5a güç aktarabiliyor. PD uyumlu telefon tablet ve şarj aletleri ile bu değerlerde şarj edebiliyorsunuz
Telefon tablet bilgisayar farketmiyor PD desteği varsa 20v ile şarj edebilme imkanı sağlıyor telefon olarak genelde 100w hızlı şarj honor vivo ve huawei markalarında varTelefondan ziyade MAC gibi cihazlar için olabilir o. Telefonlarda şarj standartlarında 9V görmüştüm ben en son.
link atarmısın