Phaneroman
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Çeşitli internet sitelerinden 4500 tl'ye topladığım bir pc sahibindenden toplayınca 3000 civarı oluyor ama 2. Ele pek güvenmiyorum alsam pişman olurmuyum
Çeşitli internet sitelerinden 4500 tl'ye topladığım bir pc sahibindenden toplayınca 3000 civarı oluyor ama 2. Ele pek güvenmiyorum alsam pişman olurmuyum
bilgisayar konusunda ikinci el gitmemeni tavsiye ederim şimdi bozuk çıkarsa yada herhangi bir sorunda ne garanti vardır ne de bir şey.Çeşitli internet sitelerinden 4500 tl'ye topladığım bir pc sahibindenden toplayınca 3000 civarı oluyor ama 2. Ele pek güvenmiyorum alsam pişman olurmuyum
Teknoloji biraz şans işi dostum.Aynı parçayı ben 0 sen de ikinci el alsan belki benim sıfır parçamda hata çıkabilir.Eğer bütçeni esnetebilirsen sıfır sistem alman mantıklı.2.el de alacaksan eğer oturduğun mevkinin yakınlarında olan ilanlara bak ki gidip görüp test etme şansın olsun.2.el alıp senelerdir sorunsuz sistem kullanan arkadaşlarım çok ?Çeşitli internet sitelerinden 4500 tl'ye topladığım bir pc sahibindenden toplayınca 3000 civarı oluyor ama 2. Ele pek güvenmiyorum alsam pişman olurmuyum
Bence 2.el alıcaksan sadece elden al yani test et öyle al çünkü parçalarda sorun olabilir yada herhangi bir sorun çıkabiliyor.2.el ucuz olabilir ama satıcının onu satma sebebi genelde pc de bir sorun olması oyüzden pek güvenme gidip az daha para ekleyip 0 alman daha güvenilirÇeşitli internet sitelerinden 4500 tl'ye topladığım bir pc sahibindenden toplayınca 3000 civarı oluyor ama 2. Ele pek güvenmiyorum alsam pişman olurmuyum