Rx 580 hazır sistem nasıl ?

Valorant gibi online rekebatçi oyunlarda önbelleği yüksek işlemciler tavsiye edilir. Ryzen 5600 gibi. Şu FPS demek hata olur. Her güncelleme de artı veya eksi yönde değişiklik oluyor. YouTube üzerinden benzer sistemlere bakıp en azından bir fikir edinirsiniz.

Keşke satın almadan sorsaydınız Abdullah kardeşin dediği gibi 2.el Rx6600' lü daha ucuza sistem toparlardınız.

almadan önce sorsaydınız keşke. stock halde o işlemci ile 240 civarı alırsınız valorantta , 4.45ghz 1.3v oc ile 300 lerde takılıyor ancak siz a serisi anakart ile aldığınız için oc yapamazsınız ayrıca soğutma da ister.

Valorant gibi online rekebatçi oyunlarda önbelleği yüksek işlemciler tavsiye edilir. Ryzen 5600 gibi. Şu FPS demek hata olur. Her güncelleme de artı veya eksi yönde değişiklik oluyor. YouTube üzerinden benzer sistemlere bakıp en azından bir fikir edinirsiniz.

Keşke satın almadan sorsaydınız Abdullah kardeşin dediği gibi 2.el Rx6600' lü daha ucuza sistem toparlardınız.
2. El evet daha mantıklı fakat ilk bilgisayarım olacak donanımdan az çok güç olarak biliyorum ama montajdan anlamıyorum

2. El evet daha mantıklı fakat ilk bilgisayarım olacak donanımdan az çok güç olarak biliyorum ama montajdan anlamıyorum
Anlıyorum herkesin eli yatkın olmayabilir ama daha uygun fiyata parçaları alıp 300-500 liraya toplatabilirdiniz. Neyse olmuş artık hayırlısı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,657
Üyeler
184,037
Son üye
Et04
Geri