qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
Siz önermeden benim önerim karışıyorsunuz.SEN ÖNERME![]()
Siz önermeden benim önerim karışıyorsunuz.SEN ÖNERME![]()
dostum allah rızası için fikir belirtme şu forumda ya bi sus artık ya yeter ya yeter adamın 20 bütçesi var apu sistem atıyosunAM4 sıfır sistem artık alınmaz 2025 yılına girmek üzereyiz.
APU sistem atıyorum çünkü AM5 sistem.dostum allah rızası için fikir belirtme şu forumda ya bi sus artık ya yeter ya yeter adamın 20 bütçesi var apu sistem atıyosun
kanka adamın her yorumu yanlış ya adama tutuldum 1 haftadır vallaha forumdan ya o gıdecek ya ben çok fena kuruldumöyle bişi yok bir bu fiyata alıcaksan ddr4 çıkar zaten DDR 5 li güzel ekran kartlı bi sistem için bütçe düşük kalıyor 24k civarı bişi olmalı en az senin attığın sistem hiç alınmaz kötü bi işlemci var ve harici grafik birimi yok
Senin önerdiğini önermek yerine hiç onermemek daha iyi, 20k bütçesi olan adama apu atmak nasıl bı kafa ,ofis bilgisayarımı alıyor adamda apu öneriyorsun?Siz önermeden benim önerim karışıyorsunuz.
Sen laptop öner o işte daha başarılısınAM4 sıfır sistem artık alınmaz 2025 yılına girmek üzereyiz.
APU sistemler dahili ekran kartı olarak gelişmiş işlemcili kasalardır. AM4 sistem önermem artık yükseltmeside zor Anakart+işlemci+ram yükseltmek yerine 1 kere ekran kartı alır konu sahibi çok daha kolay.Senin önerdiğini önermek yerine hiç onermemek daha iyi, 20k bütçesi olan adama apu atmak nasıl bı kafa ,ofis bilgisayarımı alıyor adamda apu öneriyorsun?
onda da bi asus tuf atıyo herkeseSen laptop öner o işte daha başarılısın
ne diyim valla haklıısn reis yalnız sen gitme senin gibi adamlar gitmesin be forumdan kaliteli adamlar kalsınkanka adamın her yorumu yanlış ya adama tutuldum 1 haftadır vallaha forumdan ya o gıdecek ya ben çok fena kuruldum
Laptop önerilerimin iyi olduğunu düşünsenize sevindim. Ama kasa konusundada kötü öneriler yaptığımı düşünmüyorum.Sen laptop öner o işte daha başarılısın
Apunun ne olduğunu senden iyi biliyorum ona emin ol ama adam 20k para verecek bide sonra ekran kartı almaklami uğraşacak?ekran kartı fiyatları çok pahalı hazır sistemlerde ucuza denk geliyor boş yorum yapmaAPU sistemler dahili ekran kartı olarak gelişmiş işlemcili kasalardır. AM4 sistem önermem artık yükseltmeside zor Anakart+işlemci+ram yükseltmek yerine 1 kere ekran kartı alır konu sahibi çok daha kolay.
30k bütçede msi titan atmamı falandı bekliyorsunuz?onda da bi asus tuf atıyo herkese
bu bütçeye rx 6600 varken attığın apu sistem mantıksızLaptop önerilerimin iyi olduğunu düşünsenize sevindim. Ama kasa konusundada kötü öneriler yaptığımı düşünmüyorum.