Windows giriş yapamıyorum

anıl 24

80+
Reaksiyon skoru
2
Kendim Windows 11 kullanıcısıyım laptopum arka planda çok uygulama çalışıyordu buna çözüm olarak sistem yapılandırmasından hizmetler kısmındaki arka planda çalışan uygulamaları "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" yapıp yeniden başlattım ve şuan giriş yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 20241005_173144.jpg
    20241005_173144.jpg
    1.6 MB · Hit: 30
Kendim Windows 11 kullanıcısıyım laptopum arka planda çok uygulama çalışıyordu buna çözüm olarak sistem yapılandırmasından hizmetler kısmındaki arka planda çalışan uygulamaları "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" yapıp yeniden başlattım ve şuan giriş yapamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
"PIN'imi ayarla" seçeneğine tıklayınca ne çıkıyor?

"PIN'imi ayarla" seçeneğine tıklayınca ne çıkıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığı algılandı.Bu taşma,kötü niyetli bir kullanıcının bu uygulamanın denetimini ele geçirmesine olanak verebilir" bu hatayı veriyor

"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığı algılandı.Bu taşma,kötü niyetli bir kullanıcının bu uygulamanın denetimini ele geçirmesine olanak verebilir" bu hatayı veriyor
Yanlışlıkla kapatmamanız gereken bir servisi kapatmış olabilirsiniz. Böyle bir durumda ne yapacağınızı bilemiyorum lakin bir yolu olabilir, en basit yol format atmak gibi görünüyor.

Bilgisayarı güvenli modda açmayı deneyin güvenli modda bilgisayarı açabildiyseniz yaptığınız değişiklikleri geri alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,229
Üyeler
173,943
Son üye
lorial
Geri