Gamepower Mystic Soğutucu Kullanılır Mı?

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,952
Bütçe
10
Hazır sistemin yanında bu da geldi. İşlemcim R5 7600 stok soğutucu var şuan.

Sizce bunu mu takayım yoksa bunu satıp üstüne biraz ekleyip başka bisey mi alayım ürün sıfır.

7600 7500fe göre ısınan bir işelmci bu soğutucunun tutacağını düşünmüyorum. En iyisi sat kasan byükse frost commander bir tık küçükse phantom spirit al. Pearlees assasinde bir tercih.

7600 7500fe göre ısınan bir işelmci bu soğutucunun tutacağını düşünmüyorum. En iyisi sat kasan byükse frost commander bir tık küçükse phantom spirit al. Pearlees assasinde bir tercih.
Phantom sporit frost commanderdan iyi değil mi

değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle söyleyeyim commander 2-3 derece daha iyi ama phantom spirit daha sessiz
Hocam spirit stoklarda yok.

Commander mi tercih edilir?

değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle söyleyeyim commander 2-3 derece daha iyi ama phantom spirit daha sessiz
Arada 2 tane bakır boru fark var spirit daha iyi diye biliyordum

Arada 2 tane bakır boru fark var spirit daha iyi diye biliyordum
bakır borunun sayısı önemli fakat bakır boruların arasındaki aralık, fanların büyüklüğü, kullanılan fan pervanesi, ve işlemciye temas eden bölgenin boyutu sayesinde frostcommander 1-2 bilemedin 3 derece daha iyi ama phantom spirit daha sessiz(kendim phantom spirit kullanıyorum).

bakır borunun sayısı önemli fakat bakır boruların arasındaki aralık, fanların büyüklüğü, kullanılan fan pervanesi, ve işlemciye temas eden bölgenin boyutu sayesinde frostcommander 1-2 bilemedin 3 derece daha iyi ama phantom spirit daha sessiz(kendim phantom spirit kullanıyorum).
Bilgilendirme için saol hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri