AnonimKişilik
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8kaçıncı sınıfsın
8kaçıncı sınıfsın
oho 8 sen hicbişey olmaz silinir bizim arkadas herseyden tutanak tutuyorlardı 15 20 tane vardı
Bizim okuldada öyle tipler var bişi olmuyor ama bilmiyorum onlara olmaz bana olur diye düşünüyorum ama teşekkürler şimdi dahada rahatladımoho 8 sen hicbişey olmaz silinir bizim arkadas herseyden tutanak tutuyorlardı 15 20 tane vardı
Sıkıntı yok bende yedim tutananak ortakulda sebebi de top kimin bacağının arasından geçerse onu dövüyorduk 5-6 kişi.Bizim okuldada öyle tipler var bişi olmuyor ama bilmiyorum onlara olmaz bana olur diye düşünüyorum ama teşekkürler şimdi dahada rahatladım
ama yinede bişey yapmamaya calıs lisedeyim bana kıyafetten tutanak yedim daha gecen seneBizim okuldada öyle tipler var bişi olmuyor ama bilmiyorum onlara olmaz bana olur diye düşünüyorum ama teşekkürler şimdi dahada rahatladım
ne yaptınBizim okuldada öyle tipler var bişi olmuyor ama bilmiyorum onlara olmaz bana olur diye düşünüyorum ama teşekkürler şimdi dahada rahatladım
Sınıfta tuvalete hiç gitmeyen bı çocuk vardı hep kızlar ile takılırdı tuvalete gittiğinde bi şaka yapalım diye düşünüyorduk ama sadece düşünüyorduk ben gaza geldim bu tuvalete girince kapısına tekme attım kilitlerde sağlam değil biraz açıldı oda hocaya söyledi çok saçma bir tutanak aileme hoca açıklarken çok utandım hocalar dedi bu haneye tecavüz felan baya saydırdı hocada eğer uslu durarsan dersler iyileşirse uzaklaştırma yemezsin gibisinden bişiler dedine yaptın
knk önemli bişey değil bundan 4 5 sene önce benle arkadaşım 8.sınıftayken yapmadığımızı bırakmadık 15 den fazla tutanak yedik ama lgs de il de derece yaptım ama senin lgs ye çalışman lazımSınıfta tuvalete hiç gitmeyen bı çocuk vardı hep kızlar ile takılırdı tuvalete gittiğinde bi şaka yapalım diye düşünüyorduk ama sadece düşünüyorduk ben gaza geldim bu tuvalete girince kapısına tekme attım kilitlerde sağlam değil biraz açıldı oda hocaya söyledi çok saçma bir tutanak aileme hoca açıklarken çok utandım hocalar dedi bu haneye tecavüz felan baya saydırdı hocada eğer uslu durarsan dersler iyileşirse uzaklaştırma yemezsin gibisinden bişiler dedi
derslerin iyiyse hiçbirşey olmaz ama kötüyse uzaklaştırmak için sebep ararlarSınıfta tuvalete hiç gitmeyen bı çocuk vardı hep kızlar ile takılırdı tuvalete gittiğinde bi şaka yapalım diye düşünüyorduk ama sadece düşünüyorduk ben gaza geldim bu tuvalete girince kapısına tekme attım kilitlerde sağlam değil biraz açıldı oda hocaya söyledi çok saçma bir tutanak aileme hoca açıklarken çok utandım hocalar dedi bu haneye tecavüz felan baya saydırdı hocada eğer uslu durarsan dersler iyileşirse uzaklaştırma yemezsin gibisinden bişiler dedi
Hayır eskiden derslerim iyidir kimse benden şikayet etmez ama tutanak tutan hoxa yeni geldiği için pek tanımasa bile diğer hocalar beni tanıyorçok sıkıntı bir öğrenci değilsen muhtemelen silerler tutanak genelde öğrencileri korkutmak amaçlı yazılıyor zaten
biraz daha abartsaymış hocan dağa çıkmış diye, bir şey olmaz rahat ol, müdür bana s3r3fsizolus3r3fsiz demişti uzaklaştırma da yedik, üni bitti bir şeye işlemedi yaniSınıfta tuvalete hiç gitmeyen bı çocuk vardı hep kızlar ile takılırdı tuvalete gittiğinde bi şaka yapalım diye düşünüyorduk ama sadece düşünüyorduk ben gaza geldim bu tuvalete girince kapısına tekme attım kilitlerde sağlam değil biraz açıldı oda hocaya söyledi çok saçma bir tutanak aileme hoca açıklarken çok utandım hocalar dedi bu haneye tecavüz felan baya saydırdı hocada eğer uslu durarsan dersler iyileşirse uzaklaştırma yemezsin gibisinden bişiler dedi
bişey olmaz 1 hocadanHayır eskiden derslerim iyidir kimse benden şikayet etmez ama tutanak tutan hoxa yeni geldiği için pek tanımasa bile diğer hocalar beni tanıyor