Neler Yeni

Okulda tutanak yedim ileride bu tutanak sicile işlermi

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Her sene sonu toplanıp değerlendirme yapıyorlar oy birliğiyle tutanak kalır yada silerler hocalara bağlı düzeni bozan biri değilsen endişelenmene gerek yok her türlü silinir genellikle tutanak tutulmuyor bile korkutma amaçlıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
biraz daha abartsaymış hocan dağa çıkmış diye, bir şey olmaz rahat ol, müdür bana s3r3fsizolus3r3fsiz demişti uzaklaştırma da yedik, üni bitti bir şeye işlemedi yani
Bizim okuldaki müdüre çok sinirli diyorlar oyüzden müdürün kulağına gitmessindende korkdum biraz

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bizim okuldaki müdüre çok sinirli diyorlar oyüzden müdürün kulağına gitmessindende korkdum biraz
Bende bunu anlamıyorum çocuklara okul müdürü oluyor ama sinirliymis wow , korkacak bir şey yok ailen var, bir şey der ya da yaparsa ailene söyle çekinme ,bu arada çocuğu da rahat bırakın istediği ile takılabilir kimseyi ilgilendirmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
Bende bunu anlamıyorum çocuklara okul müdürü oluyor ama sinirliymis wow , korkacak bir şey yok ailen var, bir şey der ya da yaparsa ailene söyle çekinme ,bu arada çocuğu da rahat bırakın istediği ile takılabilir kimseyi ilgilendirmez
Saten çocuğa bişi yapmıyoruz bianlık gaz ile öyle yapdım normalde arkadaşlarıma yapardım gülerdik ondanda özür diler biterdi diye düşünmüştüm

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
sadece tutanaksa başka vukuat işlemediğin sürece silinir sicile vs bi problemi olmaz lakin kınama veya disiplin suçu vb. şeyler işleniyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
mezun olana kadar chill takıl, bir sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Hüseyin Çetinkaya
sadece tutanaksa başka vukuat işlemediğin sürece silinir sicile vs bi problemi olmaz lakin kınama veya disiplin suçu vb. şeyler işleniyor
Sadece tutanak eğer bir yanlışımda direkt disiplin dediler oyüzden artık kendi aramda takılıyorum eski arkadaş grubumdan yavaş yavaş ayrılıyorum yanımada sessiz sakin bi arkadaşımı alıp öyle mezun olmayı düşünüyorum çünkü arkadaşlarımla olunca kendimi kaybediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,123
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom