Bimden polosmart petek LED aldım kumanda çalışmıyor

sorusorangenc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
Yanlış Kategori
Ne yapdiysam çalışmadı yardımcı olur musunuz

Kumanda da bir plastik mevcut oluyor. Temas engellemek için. Onu çıkardın mı ?

-Öncelikle pili çikart cunku orda plastik oluyor pil bitmesin diye
-Pili bitik olma şansi var

Çıkardım onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plastiği çıktım daha alalı 10 dk oldu kutudan ben açtım
İçindeki pil bitik olabilir, bazı ürünler depoda kalmış oluyor dura dura piller ölüyor.

Kumandası nasıl standart değil mi? O şeffaf plastiği çıkarttım dediğin yer pil yuvası. Orada ufak bir çentik olur orayı bastırarak çekiyorsun gelir.
O plastik parçası cikartim çıkan yerde çentik var çekiyorum yada ittiyorum herhangi bişey olmuyor

O plastik parçası cikartim çıkan yerde çentik var çekiyorum yada ittiyorum herhangi bişey olmuyor
1728298857722.png

İçeriye taraf ittirip dışa doğru çekeceksin. Orada tırnağın gireceği boşluk olur genelde.

O küçük delikten mi ittiriyim
İşaretlediğim yeri içe doğru çek. O işaretli yer İçeriye doğru çekiliyken o parçayı dışarıya doğru çek. Altında tırnak takılacak yer oluyor zaten.

İşaretlediğim yeri içe doğru çek. O işaretli yer İçeriye doğru çekiliyken o parçayı dışarıya doğru çek. Altında tırnak takılacak yer oluyor zaten.
Reis kusura bakma malım ben
Mala anlatır gibi anlatır mısın kumanda kendine doğru çekince gelmiyor o küçük delikten mi bişey yapicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis kusura bakma malım ben
Mala anlatır gibi anlatır mısın kumanda kendine doğru çekince gelmiyor o küçük delikten mi bişey yapicam
.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri